0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ilyenkor 1vagy rom ujratelepitese, vagy recovery frissites.De mivel a 2. nem mukodik igy marad az 1.De varj vele, mert visszaallitaskor tovabb tolt, igy tobb ideig marad a samsung felirat...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Az előző hozzászólást már nem tudtam szerkeszteni, ezért újba írom. Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget és a sok tippet! Sikerült visszahozni a telefont. Valószínűleg a CWM-et sikerült nyakon vágnom, és ez okozta az anomáliát. visszaraktam rá egy 2.2.1-es romot (S5830XXKA6) Odinból és így elindult simán (a gyári recovery is!).Ezután feltettem a DDKQ8-at amit rootoltam is, utána pedig feldobtam a CWM recoveryt és az is tökéletesen működik.Köszönöm szépen mégegyszer!
Killing ADB Server...OKStarting ADB Server...* daemon not running. starting it now on port 5037 ** daemon started successfully *OKWaiting for device...OKPushing psneuter...cannot stat 'C:\Users\Domé\Desktop\Super One Click v1.7\psneuter': No such file or directoryOKchmod psneuter...Unable to chmod /data/local/tmp/psneuter: No such file or directoryOKRunning psneuter... itt nálam megállt valamiért.. mert már vagy 10 perce ugyan itt van a telepítése.. mi lehet a baj, vagy még várjak?
Szia!Milyen telefonnal próbálod?
Samsung Galaxy Ace GT S5830-al.
Csak azért, mert nekem ilyet nem ír ki. Tényleg nem tudom mi erre a megoldás:S