100
Hi.
Az a komoly, hogy szinte akármelyik kg1 romot teszem fel, egyik sem megy olyan szépen,(főképernyők lapozgatása, telefonjegyzék görgetése. stb). simán, mint a Cigaloise XXKF2.
Próbáltam elsőnek 3fájlos kg1 et tenni, utána wipe verziók, simán kf2 re no_wipe verziók, wipe verziók, format system,data,cache, ...utána rom felrakás....Amikor felmegy az új rom, még megy szépen, de ha már több app, van telepítve, és widgetek is vannak kint, akkor elég szembetűnően látszik, amikor főképernyőt lapozom, hogy kissé rezegve, laggolva megy.
Én meg is untam, visszatettem 3fájlos kf2- majd a mentésemet, és ég és főld a kg1 romok, és ez a rom sima futása.
Próbáltam úgy, hogy felment valamelyik kg1 rom, utána mentésből cwm restore data, az szépen visszarakott helyére mindent, és egyből laggolt is.
Úgy is néztem, hogy titanium backuppal tettem vissza csak az appokat, úgy is laggolt.
Próbáltam, hogy egyenként telepítgetem vissza az appokat, de úgy is gáz.
Nem tudom másnak milyen a kg1 rom, de nekem kf2 -höz képest érezhetően rosszabb e jelenség miatt, mást ki sem próbáltam, mert egyszerűen undorító ahogy rezeg a képernyő ahogy lapozgatom.
Én biztosra veszem, hogy a készülékemnek semmi baja, szerintem gáz a kg1 rom, vagy valami a telepítésnél lehet.
amit nem csináltam az egy hard reset *2767*3855* de cwm ből factory reset az volt, meg format system, data, cache is, meg úgye az odinos "gyári"kg1 rom az re-partal megy fel.
Próbáltam az Angelom romját, Cigaloise kg1-et, Zen_XXKG1, Cognitiont, PFC Editiont is.
Ami most fent van az tökéletes, nem is bántom, amíg valami komoly fejlesztésű rom nem jön ki, amiben vannak lényeges változások.
A félreértések elkerülése miatt:Nem azt mondom, hogy annyira laggol, hogy nem lehet használni, de engem nagyon zavar, és sokkal simábban megy a Cigaloise kf2.