2024, 12 01, 03:41:34

Szerző Téma: [ROM] Cigaloise XXKF2  (Megtekintve 6482 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Tibiv

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
Re: [ROM] Cigaloise XXKF2
« Reply #50 Dátum: 2011, 07 15, 09:23:58 »
No wipe
You are not allowed to view links. Register or Login

Wipe

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #51 Dátum: 2011, 07 15, 18:09:21 »
No wipe

Wipe

Hi. Melyiket tetted fel? Valami  bug ?

Nem elérhető alufempolir

« Reply #52 Dátum: 2011, 07 15, 23:54:02 »
Amennyire jó volt előző romja, ez most annyira laggos f.s. kàr volt az időmet pazarolni rá. wipe és no wipe is egyformán gáz.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #53 Dátum: 2011, 07 16, 04:38:56 »
Amennyire jó volt előző romja, ez most annyira laggos f.s. kàr volt az időmet pazarolni rá. wipe és no wipe is egyformán gáz.
Nekem ment egész nap szépen. IGO, TV, Internet (leginkább az Időkép webkamerái, meg radar flash-ei), telefonáltam is jó párat, szóval nálam minden ok. :ok: Még a Skype is megy! :D Monjuk a flash nem a saját böngészőben megy, de ez már biztosan a a gyári KG1 hibája.
Neked mi laggol?

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #54 Dátum: 2011, 07 16, 07:17:25 »
Feltettem az este én is.Kicsit macerás volt felrakás,mert csak bootolt butolt.A gyári kg1 2.3.4 re raktam volna a no wipe t de sehogy se akarta mgadni magát.Akkor megpróbáltam a wipe verziót.Na az egyböl felment.Eddig minden ok,ha valamit èszreveszek ugyis megosztom veletek. :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető alufempolir

« Reply #55 Dátum: 2011, 07 16, 08:08:30 »
Feltettem az este én is.Kicsit macerás volt felrakás,mert csak bootolt butolt.A gyári kg1 2.3.4 re raktam volna a no wipe t de sehogy se akarta mgadni magát.Akkor megpróbáltam a wipe verziót.Na az egyböl felment.Eddig minden ok,ha valamit èszreveszek ugyis megosztom veletek. :D

Ém már le is takarítottam, este feltettem töltőre, reggel venném le, és nagyon forró az egész, repülő módban volt.
Ilyen még nem volt . Szép simán megy minden, amíg nem rakom fel az appokat, kb 40 et, ha vannak kint widgetek is, képkeret stb, már laggol is.
Én tettem wipe, és no wipe verzát is, mindegyikkel f.s lett, laggolós kaki.
Depl annyi info még, hogy minden működött vele, skype, lmoddolt skype is. böngészőt nem is néztem, mert operát használok.

Már fent is van engelom, hátha az jobb lesz, Amúgy ezidáig a Cigaloise XXKF2 volt fent, és az mindenben tökéletes volt nekem, két napot bírt aksi, gyors, meg szép. remélem ha a mentésemet visszateszem nem fog laggolni....

Akinek jól bevált romja van fent, és ki akar probálni kg1 et, az próbáljon inkább mást

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
« Reply #56 Dátum: 2011, 07 17, 10:00:06 »
Nekem bejön ez a rom is.Aránylag jó birja az aksi is  :oops:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Semmi rossz észrevétel,eddig  :ok:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #57 Dátum: 2011, 07 17, 15:40:11 »
Nekem bejön ez a rom is.Aránylag jó birja az aksi is  :oops:
Semmi rossz észrevétel,eddig  :ok:
Osztom a véleményed! :ok: Ahogy az előző, úgy ez is tökéletesen működik nálam is! :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #58 Dátum: 2011, 07 17, 16:04:55 »
Hoppszi!! Egy új variáció?? :D :taps:
Én már töltöm is lefele! :D
Mert tetszik a design! :taps:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #59 Dátum: 2011, 07 17, 17:27:59 »

Kíváncsi leszek hogyan vélekedsz róla ???

Nem elérhető Horusok

• Navigáció / Navigation: Garmin Nüvi2495LM
  • PDA: S6 G920F
« Reply #60 Dátum: 2011, 07 17, 17:40:21 »

Jól néz ki, remélem jó is lesz.
üdv

Horusok

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #61 Dátum: 2011, 07 18, 02:03:37 »
Kíváncsi leszek hogyan vélekedsz róla ???
Most értem haza. Nekiesek és felteszem. Szerintem ugyanolyan, mint a Cigaloise, mert szóról szóra ugyanazt írja róla, csak átszínezte szerintem. :D
Bár kicsit összezavart most a srác, mivel az előbbi linken hirtelen a Zen XXKF2-es Rom lett, a KG1-es pedig itt lett:
 :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #62 Dátum: 2011, 07 18, 03:01:35 »
Érdekes ezzel a narancs színnel és ezzel az ékírásos betűkészlettel, de nekem bejön! :taps: De az is lehet, hogy az eddigi zöld, vagy kék variációk mellett ez egy tényleg üdítő színvilág. Legalábbis nekem. :D
Az ikon készlet talán sokaknak túlrajzolt lesz, de nemek belefér. Kicsit talán vidámít még rajta. Szóval ez nem egy "irodai", "üzletemberi", "húdefontosvagyok" tipusú Rom, inkább játékosabb, nyáriasabb, vidámabb cucc.
Amint azt írtam, szerintem technikailag nem lesz vele gond, mivel a Francia ugyanazt tette a gépházba, mint a Cigaloise-ba. Legalábbis a leírása szerint. Én a wipe verzsönt tettem föl, mivel ha tehetem inkább ezeket használom. Ez úgy néz ki, OK!
Éééés most akkor elkezdem használni! :D :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #63 Dátum: 2011, 07 18, 03:26:52 »
Tényleg, miért nem játszanak szabadabban a színekkel a rommerek? :hmm:
Na jó éjt!

Nem elérhető Tibiv

• Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
« Reply #64 Dátum: 2011, 07 18, 14:42:36 »
Ém már le is takarítottam, este feltettem töltőre, reggel venném le, és nagyon forró az egész, repülő módban volt.
Ilyen még nem volt . Szép simán megy minden, amíg nem rakom fel az appokat, kb 40 et, ha vannak kint widgetek is, képkeret stb, már laggol is.
Én tettem wipe, és no wipe verzát is, mindegyikkel f.s lett, laggolós kaki.
Depl annyi info még, hogy minden működött vele, skype, lmoddolt skype is. böngészőt nem is néztem, mert operát használok.

Már fent is van engelom, hátha az jobb lesz, Amúgy ezidáig a Cigaloise XXKF2 volt fent, és az mindenben tökéletes volt nekem, két napot bírt aksi, gyors, meg szép. remélem ha a mentésemet visszateszem nem fog laggolni....

Akinek jól bevált romja van fent, és ki akar probálni kg1 et, az próbáljon inkább mást

Én is hasonlóan jártam mint te! Még pénteken feltettem a romot, (no wipe) miután belinkeltem. Azután vidékre utaztam három napra dolgozni, ezért nem tudtam válaszolni a kérdésre. Mivel, max telefonálni volt időm, nem tudtam vele foglalkozni, de ameddig a kezemben volt már akkor észrevettem hogy rendesen laggol, és néha fc-zik is. Ráadásul gyorsan fogyott az akksi is, pedig alig volt bekapcsolva.
Én sem tudtam mire vélni. mert előtte nekem is az XXKF2 volt fent, pont két hétig. Ami nálam nagy szó, mert mióta megvan, soha nem volt rajta eddig egy rom sem.
Ma viszont a munkahelyemen délelőtt elkezdett fagyogatni, már egyből indítás után is. Éjszaka volt fent töltőn, tehát full feltöltött akksival jöttem be reggel. Egyszer azt vetten észre, hogy tűzforró az sgs. Szinte nem lehetett hozzáérni, még égett szagát is éreztem, :shock: és az akksi 15%-ra esett 10 perc alatt. Egybőll kivettem belőle az akksit, majd recovery wipe dalvik, wipe cache, de az sem segített. Így újra tettem a romot sd kártyáról. Most egyelőre legalább működik.  Feltöltődött 100%-ra, és tudtam vele telefonálni is :ima:
100

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #65 Dátum: 2011, 07 18, 15:58:56 »
Én a Zen-ben lecseréltem a betűkészletet, mert bármennyire is tetszik az eredeti, de nem volt benne "ö" betű. :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #66 Dátum: 2011, 07 18, 16:20:57 »
Tényleg, miért nem játszanak szabadabban a színekkel a rommerek? :hmm:
Na jó éjt!
Akkor mintegy magamnak válaszolnék is a költői kérdésre. :D
Azért játszadoznak. Ez ugyan megint kék, de legalább érdekes árnyalat. És állítólag van benne telefon hívás rögzítő is? Egy jó németes megnézhetné! :)
És még az is új, hogy két részletben kell telepíteni!! :hmm:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #67 Dátum: 2011, 07 18, 17:06:45 »
100

Hi.

Az a komoly, hogy szinte akármelyik kg1 romot teszem fel, egyik sem megy olyan szépen,(főképernyők lapozgatása, telefonjegyzék görgetése. stb). simán, mint a Cigaloise XXKF2.
Próbáltam elsőnek 3fájlos kg1 et tenni, utána wipe verziók, simán kf2 re no_wipe verziók, wipe verziók, format system,data,cache, ...utána rom felrakás....Amikor felmegy az új rom, még megy szépen, de ha már több app, van telepítve, és widgetek is vannak kint, akkor elég szembetűnően látszik, amikor főképernyőt lapozom, hogy kissé rezegve, laggolva megy.
Én meg is untam, visszatettem 3fájlos kf2- majd a mentésemet, és ég és főld a kg1 romok, és ez a rom sima futása.
Próbáltam úgy, hogy felment valamelyik kg1 rom, utána mentésből cwm restore data, az szépen visszarakott helyére mindent, és egyből laggolt is.
Úgy is néztem, hogy titanium backuppal tettem vissza csak az appokat, úgy is laggolt.
Próbáltam, hogy egyenként telepítgetem vissza az appokat, de úgy is gáz.
Nem tudom másnak milyen a kg1 rom, de nekem kf2 -höz képest érezhetően rosszabb e jelenség miatt, mást ki sem próbáltam, mert egyszerűen undorító ahogy rezeg a képernyő ahogy lapozgatom.

Én biztosra veszem, hogy a készülékemnek semmi baja, szerintem gáz a kg1 rom, vagy valami a telepítésnél lehet.
amit nem csináltam az egy hard reset *2767*3855* de cwm ből factory reset az volt, meg format system, data, cache is, meg úgye az odinos "gyári"kg1 rom az re-partal megy fel.

Próbáltam az Angelom romját, Cigaloise kg1-et, Zen_XXKG1, Cognitiont, PFC Editiont is.

Ami most fent van az tökéletes, nem is bántom, amíg valami komoly fejlesztésű rom nem jön ki, amiben vannak lényeges változások.

A félreértések elkerülése miatt:Nem azt mondom, hogy annyira laggol, hogy nem lehet használni, de engem nagyon zavar, és sokkal simábban megy a Cigaloise kf2.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #68 Dátum: 2011, 07 18, 17:19:50 »
Hi.

Az a komoly, hogy szinte akármelyik kg1 romot teszem fel, egyik sem megy olyan szépen,(főképernyők lapozgatása, telefonjegyzék görgetése. stb). simán, mint a Cigaloise XXKF2.

A Titanummal KF2-ből mentettél? Én új romnál mindig csak a hiányzó app-okat és adatokat töltöm vissza és így remekül működik minden rom.  :ok:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #69 Dátum: 2011, 07 18, 19:07:48 »
A Titanummal KF2-ből mentettél? Én új romnál mindig csak a hiányzó app-okat és adatokat töltöm vissza és így remekül működik minden rom.  :ok:

Hi.
Ha. Titaniummal, csináltam akkor is csak azokat.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #70 Dátum: 2011, 07 18, 19:19:30 »
Hi.
Ha. Titaniummal, csináltam akkor is csak azokat.
Hát ez érthetetlen. :hmm: Mióta írtad a problémákat még jobban nyúzom a romokat, de még hasonlókat sem tapasztaltam.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #71 Dátum: 2011, 07 18, 21:11:37 »
Hát ez érthetetlen. :hmm: Mióta írtad a problémákat még jobban nyúzom a romokat, de még hasonlókat sem tapasztaltam.

Nekem van mihez hasonlítani, mellé tetten barátnőm telefonját, neki ke7 van, és Az is simábban megy. Tegyél ki képernyőre több appot, másikra képkeretet, másikra időjárás widgetet, másikra 4 könyvjelzöt  másikra musicplayer widgetet.

Nekem sokkal simább mint a kg1. .

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #72 Dátum: 2011, 07 18, 21:25:22 »
Nekem van mihez hasonlítani, mellé tetten barátnőm telefonját, neki ke7 van, és Az is simábban megy. Tegyél ki képernyőre több appot, másikra képkeretet, másikra időjárás widgetet, másikra 4 könyvjelzöt  másikra musicplayer widgetet.

Nekem sokkal simább mint a kg1. .
Én spb shell-t használok. Hidd el az és abban a plusz widgetek éléggé le tudnák terhelni a cuccot.
De épp most kellett csinálnom azt amit te nem tettél meg. >:( A Hard Reset-et!! Nekem a SkyRom miatt esett szét a készülék. Már az a sz*r rom sem ment fel rendesen harmadszorra sem, de miután elölről kezdtem visszatelepíteni a Zent, folyamatosan hibát jelzett, vagy nem bootolt. Úgyhogy ledaráltam mindent a belső sd-ről a *2767*3855#-el és most tiszta lappal próbálom elölről. >:( >:(
A SKYROM-OT KERÜLJE MINDENKI!!! >:(

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #73 Dátum: 2011, 07 19, 00:44:11 »
Azért kezd egy kicsit az idegeimre menni ez a csávó. :hmm: Már megint visszatette a Zent erre a linkre!
Persze lehet, hogy a másikon mindjárt ott lesz a KG2-es Zen! :taps: :D