2024, 11 22, 22:05:05

Szerző Téma: [ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)  (Megtekintve 100265 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tnorbi

• Nem: Férfi
  • PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Re: [ROM] CyanogenMod 7 - Galaxy S
« Reply #1000 Dátum: 2012, 01 01, 19:49:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!

Gondoltam egyet, és fel akarom dobni újra a CM7et :D A kernelekkel kapcsolatban lenne gy olyan kérdésem, h mi a kül? Leginkább üzemidőben... Másik pedig, hogy ugye kint van a CM7 az első oldalon, lejjebb meg van egy update... Azzal lesz CM7.1?

Le se tudom tölteni a hozzávalókat  :(

Tudna valaki használható linkekkel szolgálni?

Ez nem megy: CWM-es 2.2.1-es Froyo rom

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
« Reply #1001 Dátum: 2012, 01 02, 12:28:00 »
Üdv mindenkinek!

Feltettem a Rom Manager apk.- a marketről. Legjobb tudomásom szerint ezzel lehetne rom-okat feltelpíteni pc. nélkül. A telefon rootolt, 2.3.4 - XXJVP van rajta.
Így csináltam:

1. Flash ClockworkMod Recovery - Samsung Galaxy S i 9000 kiválaszt
2. Download rom - kiválasztottam a CM7/MIUI Modems-ből a legtöbbet letöltöttet (BVJJPG)
3. Lejött
4. Felugró ablakban - Wipe Data and Cache - pipa, Wipe Dalvik Cache - eleve ki is volt pipálva, tehát úgy hagytam
5. Ok.
6. Feljön a Reboot and install - OK.
Elkezdi csinálni, de egy idő után kidob a recovery-be + valami hibaüzentet is dob a sorok között

A saját sd kártyáján találtam clockwork könyvtárat, abban egy download könyvtárat / everyrandom.com könyvtárat / RomManager könyvtárat / i9000 könyvtárat/ modems könyvtárat / radio-cm-7-GalaxyS-BVJJPG-signed.zip file

Ezt a zip file-t kéne telepíten a recoveryből?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1002 Dátum: 2012, 01 02, 12:53:12 »
Üdv mindenkinek!

Feltettem a Rom Manager apk.- a marketről. Legjobb tudomásom szerint ezzel lehetne rom-okat feltelpíteni pc. nélkül. A telefon rootolt, 2.3.4 - XXJVP van rajta.
Így csináltam:

1. Flash ClockworkMod Recovery - Samsung Galaxy S i 9000 kiválaszt
2. Download rom - kiválasztottam a CM7/MIUI Modems-ből a legtöbbet letöltöttet (BVJJPG)
3. Lejött
4. Felugró ablakban - Wipe Data and Cache - pipa, Wipe Dalvik Cache - eleve ki is volt pipálva, tehát úgy hagytam
5. Ok.
6. Feljön a Reboot and install - OK.
Elkezdi csinálni, de egy idő után kidob a recovery-be + valami hibaüzentet is dob a sorok között

A saját sd kártyáján találtam clockwork könyvtárat, abban egy download könyvtárat / everyrandom.com könyvtárat / RomManager könyvtárat / i9000 könyvtárat/ modems könyvtárat / radio-cm-7-GalaxyS-BVJJPG-signed.zip file

Ezt a zip file-t kéne telepíten a recoveryből?

mivel november közepén leállt a CM7 fejlesztése, hanyagoljátok ezt a romot.

Az 1.hsz már nem fog frissülni, ahogy a ROM sem, ezennel a témát lezárom, mivel nem szeretném, hogy bárki is tönkretegye a készülékét a sok eltérő információ miatt.

Természetesen aki nagyon akarja, tegye, de ahhoz itt már támogatást nem talál, irány a hivatalos cyanogen mod forrás.

Alternatíva a CM9 buildek az ICS fórumban itt, vagy egyéb gyári és főzött romok.

UPDATE

újranyitva, mert közben volt, aki mégis frissítette a CM7 romot
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1003 Dátum: 2012, 08 27, 09:38:25 »
Sancho! kipofozod az 1. hszt a legújabb linkekkel meg módszerrel?

Csak annyi fontos, hogy maradjon, hogy legalább gb bootloader kell hozzá, mert froyora nem fog felmenni
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #1004 Dátum: 2012, 08 27, 09:42:46 »
Sorry, kértem a topik megnyitását. Más is írta máshol, hogy miért lett lezárva.

Egyébként jött ki build 2012-06-16 00:28:38 időpontban a You are not allowed to view links. Register or Login verzióval. Ráadásul benne van a You are not allowed to view links. Register or Login listában.

Én erre tértem vissza, mert elegem lett az ICS/JB szívásokból. Vagy lassúak voltak az Android 4.x változatok, vagy akadtak, vagy FC-ztek, vagy low storage space üzenet jött, vagy az SD-t nem kezelte jól a ROM, vagy ezek kombinációi.  :D

Napi használatban rá kellett jönnöm, hogy a Motorola Defy-mre felrakott CM 7.1-et le sem merem cserélni, annyira jó. Ezért tettem az SGS-re CM 7.2-t, és bevált.

Jöhetnek a kérdések, szívesen segítek...

CM10-ről sima volt a visszatérés; az első wipe és ROM felrakás után volt egy bootloop, és mikor akku ki/be után CW-be ismét ROM fel, utána már jó volt a gép.

Sancho

• Vendég
« Reply #1005 Dátum: 2012, 08 27, 09:43:08 »
Sancho! kipofozod az 1. hszt a legújabb linkekkel meg módszerrel?

Csak annyi fontos, hogy maradjon, hogy legalább gb bootloader kell hozzá, mert froyora nem fog felmenni
Oké, rendbe teszem. :)

Sancho

• Vendég
Re: [ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)
« Reply #1006 Dátum: 2012, 09 01, 22:06:22 »
  • Felvittem a GAPPS oldal linkjét is az első oldalra.
  • Felvittem a /datadata egyik script változatát, mely paraméterezhető is.

Nem elérhető makszimov

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + google maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: CM7.2 stable
« Reply #1007 Dátum: 2012, 09 08, 09:58:05 »
sziasztok,

én is ide jutottam a nagy ICS próbálgatás után.
A gyorsaságban van egy kis hiányérzetem (korábban MITRA volt fent) lehet hogy egy másik kernelell gyorabb lenne? vagy zöldeket beszélek?

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #1008 Dátum: 2012, 09 08, 15:57:38 »
Honnan lehet normális Google Apset leszedni vagy tényleg csak 6mb? mert amit én találtam az annyi volt
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #1009 Dátum: 2012, 09 08, 17:13:59 »
Érdemes CM7-en kernelt cserélni egyáltalán van CM-re más kernel?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Sancho

• Vendég
« Reply #1010 Dátum: 2012, 09 10, 09:30:31 »
Érdemes CM7-en kernelt cserélni egyáltalán van CM-re más kernel?
Szerintem nem érdemes lecserélni a CM7 alatt lévő kernelt. A Voodoo Sound Driver is megy vele rendesen.

Nem elérhető goncziht

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM 10.1.3 stable
« Reply #1011 Dátum: 2012, 10 07, 07:35:09 »
Hello mindenkinek. Szeretném megkérdezni, hogy milyen tapasztalatotok van az akku fogyasztással.
SGS I9000 CM10.1.3

Sancho

• Vendég
« Reply #1012 Dátum: 2012, 10 07, 11:56:55 »
Hello mindenkinek. Szeretném megkérdezni, hogy milyen tapasztalatotok van az akku fogyasztással.
Ha megy a net, akkor kellemetlenül rossz. Van olyan nap, hogy kétszer kell töltenem.

Nem elérhető maistro1215

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: i9000
« Reply #1013 Dátum: 2012, 10 08, 21:57:38 »
sziasztok, lefrissítettem az SGS- em CM 9re , müködött minden, de próbáltam feltenni a google apps-okat , és leállt a telepítés a recoveryben, azóta ha rádugom a töltőt , csak üres az aksi , nem moccan a képernyő, ha bekapcsolom akkor ki írja a Galaxy S kezdő képernyőt és tovább lép a Galaxy S cyanogen mod- képernyőhöz és újra indul :S valaki nem tudja mi lehet a baj? recoverybe nem tudok belépni, de downloading modba igen :(

Sancho

• Vendég
« Reply #1014 Dátum: 2012, 10 08, 21:59:27 »
sziasztok, lefrissítettem az SGS- em CM 9re , müködött minden, de próbáltam feltenni a google apps-okat , és leállt a telepítés a recoveryben, azóta ha rádugom a töltőt , csak üres az aksi , nem moccan a képernyő, ha bekapcsolom akkor ki írja a Galaxy S kezdő képernyőt és tovább lép a Galaxy S cyanogen mod- képernyőhöz és újra indul :S valaki nem tudja mi lehet a baj? recoverybe nem tudok belépni, de downloading modba igen :(
Akkor tolj rá PC-ről Odin-nal egy gyári ROM-t, és helyreáll a vas. A FAQ-t olvasd el...

Nem elérhető goncziht

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM 10.1.3 stable
« Reply #1015 Dátum: 2012, 10 19, 09:29:32 »
Hello mindenkinek. Volna egy kérdésem. Ha felteszem a romnak való devil kernelt a beállitásokat milyen programmal lehetne beállitani, és ha van e valakinek tapasztalata ezzel a kernellel. Köszönöm a türelmet.
SGS I9000 CM10.1.3

Nem elérhető hefter

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy GT-I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVT
install zip-ből hiba
« Reply #1016 Dátum: 2012, 11 06, 17:58:24 »
Üdv  Mindenkinek! Kis magyar nyelvű segítségre lenne szükségem.
Előre bocsájtom, szörnyen zöld vagyok ebben a ROM-os témában, bár már egy ízben sikerült a gyári Froyo-t Gingerre cserélnem -  gondolom vak tyúk, meg szűz kéz-alapon.
Viszont most hiába próbálom a CM7-et felpakolni, sem ODIN-os, sem CWM-es módban nem engedi a drága. Többféle gond is akad.
1. ODIN-nál egyszerűen a Startra az üzenőablakban faield (0)jelenik meg, és ennyi.Bármely I- akármi.tar-t próbáltam is.
2. Háromgombos próbálkozásnál a recovery menüben  egyszerűen hiányzik az "install zip from sd-card" menüpont,
3. Normál "install from sd-card"-os próbálkozásnál bármilyen cm-verziót, vagy update.zip-et próbálok rátukmálni, mindegyiket, még az itt ajánlottakat is a verify-nál error-ral megszakítja, no signed- aláírás hiányzik üzenettel.

Típus:Samsung Galaxy S I9000
PDA: I9000XWJVT
Phone: I9000XXJVR
CSC: I9000TMHJV2
Build:2011.szept.15.

Köszönöm.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: install zip-ből hiba
« Reply #1017 Dátum: 2012, 11 06, 18:07:44 »
Üdv  Mindenkinek! Kis magyar nyelvű segítségre lenne szükségem.
Előre bocsájtom, szörnyen zöld vagyok ebben a ROM-os témában, bár már egy ízben sikerült a gyári Froyo-t Gingerre cserélnem -  gondolom vak tyúk, meg szűz kéz-alapon.
Viszont most hiába próbálom a CM7-et felpakolni, sem ODIN-os, sem CWM-es módban nem engedi a drága. Többféle gond is akad.
1. ODIN-nál egyszerűen a Startra az üzenőablakban faield (0)jelenik meg, és ennyi.Bármely I- akármi.tar-t próbáltam is.
2. Háromgombos próbálkozásnál a recovery menüben  egyszerűen hiányzik az "install zip from sd-card" menüpont,
3. Normál "install from sd-card"-os próbálkozásnál bármilyen cm-verziót, vagy update.zip-et próbálok rátukmálni, mindegyiket, még az itt ajánlottakat is a verify-nál error-ral megszakítja, no signed- aláírás hiányzik üzenettel.

Típus:Samsung Galaxy S I9000
PDA: I9000XWJVT
Phone: I9000XXJVR
CSC: I9000TMHJV2
Build:2011.szept.15.

Köszönöm.

azért mert gyári kerneled van azzal nem is fog ;) fel kell tenned 1 cwm kernelt abban lesz "install zip from sd-card

Nem elérhető hefter

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy GT-I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVT
« Reply #1018 Dátum: 2012, 11 06, 18:43:20 »
azért mert gyári kerneled van azzal nem is fog ;) fel kell tenned 1 cwm kernelt abban lesz "install zip from sd-card
És azt meg hogy? Nem volt elég, hogy telepítettem a CVM ROM Managert?

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #1019 Dátum: 2012, 11 15, 16:28:31 »
És azt meg hogy? Nem volt elég, hogy telepítettem a CVM ROM Managert?
töltsd le pl a semaphore 2.7.4-et innen: You are not allowed to view links. Register or Login
-Töltsd fel fullra a telót.
-odinba a pda-hoz tallózd be és vedd ki a pipát az auto rebootból(nem baj ha bent marad, de így nem indul újra a telód)
Ha odin írja , hogy kész és zölden jelez aksi ki/be majd 3gombossal a cwm-be.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #1020 Dátum: 2013, 11 14, 08:28:11 »
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.A tél címet kb 2 hónapja cm 10.1.2-vel vettem Utána mivel saját frissitoje van felajánlotta es frissitettem 10.1.3.-ra.Már kb 1 hete le tudom tölteni a 10.2.november 2-i frissitest de amint elkezdene a telepitest recoveriben kilép.Többször próbáltam de mindig ez lett a vége.
Kértem mar tegnap is segítséget de biztosan rossz topikba írtam.
Nagyon várom A segítséget amit előre köszönök!:'(:-[

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető eriklili

• Anna
Re: Re: [ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)
« Reply #1021 Dátum: 2013, 11 21, 15:30:16 »
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.A tél címet kb 2 hónapja cm 10.1.2-vel vettem Utána mivel saját frissitoje van felajánlotta es frissitettem 10.1.3.-ra.Már kb 1 hete le tudom tölteni a 10.2.november 2-i frissitest de amint elkezdene a telepitest recoveriben kilép.Többször próbáltam de mindig ez lett a vége.
Kértem mar tegnap is segítséget de biztosan rossz topikba írtam.
Nagyon várom A segítséget amit előre köszönök!:'(:-[

Nem válaszolt senki, de azért kérdezném hogy gondolom itt sem jó a 10.1-hez használt gázos, hanem 10.2-hez való kell, de hol találom? Segítsen valaki! :'(:-[

Nem elérhető eriklili

• Anna
Re: Re: Re: [ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)
« Reply #1022 Dátum: 2013, 11 26, 14:14:48 »
Nem válaszolt senki, de azért kérdezném hogy gondolom itt sem jó a 10.1-hez használt gázos, hanem 10.2-hez való kell, de hol találom? Segítsen valaki! :'(:-[

Újból kérdezném, hogy miért csak letolteni tudom a 10.1.3 után a 10.2.1-RC1 frissitest de recoveriben 1cm letoltes után kilep! Nagyon megkoszonnem, ha végre válaszolna valaki, vagy ha nem működik, akkor zarjatok le! :'(:-[

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #1023 Dátum: 2013, 11 26, 23:34:40 »
Kérlek hogy valaszoljatok! Leci, léci!!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N8010-el

Nem elérhető eriklili

• Anna
[ROM] Galaxy S CyanogenMod 7 (CM 7.2 Android 2.3.7)
« Reply #1024 Dátum: 2015, 01 16, 09:16:15 »
A telcsimen /S/ a legutolsó cm frissites van,2015.01.11. A gapps 2014.06.06.Azt nem kell frissiteni?Ha igen,akkor hol talalok ujabbat?Köszönöm ,ha valaszoltok!Az akksi idő jo,de nagyon lassú a telcsim !:-[

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9000-el