0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Értem, ez még orvosolható akkor így fogom mostmár válogatni a filmeket leszedésnél Mp4-el esetleg vagy az is konvertálandó ?
Ezt is neked kell kitapasztalni, mivel én sohasem használtam Miókát! Vannak ingyenes konvertáló alkalmazások, így bármilyen filmet a készüléked kijelzőjéhez szabhatsz!
Értem és köszönöm!Más lejátszóprogi van esetleg amivel tudok próbálkozni?Üdvözlettel Dani89rk
Sziasztok. Nem tudjátok Mio-ra felmegy az android, vagy pedig saját linux alapú OS-e van?[off]Frici, Már csak egy "Lájk" gomb kellene =D =$[/off]
Android biztos nincs a 701-re. Linuxot raktak rá, ez (volt) a fejlesztők oldala. You are not allowed to view links. Register or LoginÉs így néz ki You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi szépen, szerinted cabinet file-t támogat, a wireless driver miatt kérdezem
A képen ott van a Bluetooth ikonja, de nem tudom, hogy egyáltalán elérhető-e még a projekt.
Sziasztok ELADÓ egy Mitac Mio A701 GPS PDA telefon full pack tökéletes álapot doboban extrákkal wifi sd kártyával navigácios progival POTOM pénzér (vagyis baráti áron) már egy ideje csak a polcon pihen hátha valaki még hasznát veszi. sono 20/99800-83 vagy You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Segítségre szorulok!Tud valaki olyan beállítási lehetőséget, vagy segédprogit, amivel bluetooth telefon kihangosítóval össze tudom kapcsolni?ELőre is köszi.
Üdv Mindenkinek!Új vagyok még itt...