Köszönöm:) eddig nagyon kellemeset csalódtam, lényegesen jobban meg van irva a softver a hardverre... klasszisokkal gyorsabb, ezt a programok közötti váltásnál lehet észrevenni:S pl fut 2-3-4 alkalmazás és pl a navigációról a játékra ugy tudok átlépni hogy az eltelt idő nincs 1 mp:S szörnyű ezt az én számból hallani aki szifon gyűlölő és android fan:D nah de majd a hosszútávú használat mutatja meg a foga fehérjét:D
Jailbreak után meglepően jól fogod érezni magad vele. Nekem egy hétig volt sima 4, és csak a sebessége miatt untam meg. 4S már megfelelően gyors. Ami még nekem gáz volt a túl kis kijelző, és annak is rossz kihasználása. Az iOS néhány helyen elég primitív (próbáld meg pl egyszerre töröni az össes névjegyet
), de JB után már általában ezek a korlátok is eltűnnek.
Hogy még nagyobb off legyen itt ez a Sensation topicban, bemásolom a paprikás krumpli receptjét:
A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát és a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Lehúzzuk a lábast a tűzről, és megszórjuk 2 fakanálnyi pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, borsozzuk, ételízesítőt is tehetünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul. Ekkor hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.