2024, 11 26, 00:08:08

Szerző Téma: [ROM] ZeroGingerbread ROM  (Megtekintve 1683 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
[ROM] ZeroGingerbread ROM
« Dátum: 2011, 03 06, 19:38:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tulajdonságok:
  • Deodex (témázhatóság)
  • Zipaligned
  • Root
  • 1.17.3-as Busybox
  • Rengeteg, részben fölösleges alkalmazás eltávolításra került (BuddiesNow, Days, DLNA, DualClock, Dialy, Briefing, Mini Diary, Press Reader, Samsung Widget Calendar / Feed & Update / Stock Clock / Write 'n Go)
  • Eredeti, működő Gingerbread billentyűzet
  • Hozzáadott alkalmazások: Market 2.2.7, SGS Tools, SGS Toolbox, SGS Info, Spare Parts, Astro File Manager

Changelog Beta 2:
  • Működő GPS!!
  • Új téma
  • RAM-használat finomhangolása (teszt fázis)
  • egyéb tweak-ek a teljesítmény növeléséhez

Letöltés:

Figyelem! Mielőtt feltelepíted a ROM-ot, előtte mindenképpen installáld fel az eredeti JV1-et! Ez a lépés kihagyhatatlan!

A telepítés menete:
Odinnal, PDA-fáljként tallózva, .PIT és re-partition nélkül!

Addonok, fixek:
- Ha a tárcsázó FC-zal (froce colse) bezár: MEGOLDÁS (Dialer FC Fix)
- Gyári (zöld, GB-s) téma

Mindegyik addon-t illetve fix-et a CWM segítségével tudod feltenni!

Tippek
Ha a memóriakezeléssel gondjaid akadnak (pl. nem záródnak be a rég használt alkalmazások, esetleg megtelik a RAM, hasonlók) telepítsed fel a Galaxy Tuner-t , és állítsad be ezeket az értékeket:

FA= 13
VA= 18
SS= 26
HA= 30
CP= 40
EA= 50
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: ZeroGingerbread ROM
« Reply #1 Dátum: 2011, 03 07, 08:25:03 »
Sajnos csúnyán befürödtem szombaton ezzel a rommal, úgy megállt, hogy csak germán barátunk tudott életet lehelni a jószágba, buktam vele együtt a szombati nagy- és kis bevásárlások összes esemesét!!! >:(
Recovery bejött, de semmi úton-módon nem tudtam elindítani, semmilyen kernellel, semmilyen rommal! :'(

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
Re: ZeroGingerbread ROM
« Reply #2 Dátum: 2011, 03 07, 12:50:46 »
Sajnos csúnyán befürödtem szombaton ezzel a rommal, úgy megállt, hogy csak germán barátunk tudott életet lehelni a jószágba, buktam vele együtt a szombati nagy- és kis bevásárlások összes esemesét!!! >:(
Recovery bejött, de semmi úton-módon nem tudtam elindítani, semmilyen kernellel, semmilyen rommal! :'(
Beta 2-t nem próbáltam még, nekem Beta 1 van fent, mióta megjelent. Nekem eddig sok gondom nem volt bele... nah jó... :D Szenvedtem azért vele, de most nem rosszalkodik. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login