2024, 12 18, 16:45:43

Szerző Téma: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ  (Megtekintve 117102 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tajtee

• Navigáció / Navigation: o2x
  • PDA: o2x
  • PDA ROM: most még V30a ori
Re: LG Optimus 2X ROMok, kernelek, moddok - MÉLYVÍZ
« Reply #350 Dátum: 2013, 02 14, 21:31:11 »
Köszi  PLAZY.

Közben olvasok ezt-azt én is. A sok szakács, a konyhába szinte mind a saját szájízét főzi. Megértettem, hogy mindenkinek meg kell találni azt a konyhát ahol úgy főznek-sütnek ahogy neki tetszik.

Persze ezeken (az alap) dolgokon én is túl vagyok (wifi, gps .... ), ez a masina ezt igényli. És én el is fogadom.

Köszi a segítséget.
Üdv mindenkinek!

Nem elérhető cheif

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2x
  • PDA ROM: CM 10,1
« Reply #351 Dátum: 2013, 02 15, 14:45:49 »
sziasztok!

feltettem ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

minden rendben volt, de nincs benne play áruház, letöltöttem feltettem azt is, telepítette is, amint elindítanám csak 1 pillanatra villan fel és el is tűnik, mi lehet a probléma?

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #352 Dátum: 2013, 02 15, 15:10:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok!

feltettem ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

minden rendben volt, de nincs benne play áruház, letöltöttem feltettem azt is, telepítette is, amint elindítanám csak 1 pillanatra villan fel és el is tűnik, mi lehet a probléma?

Ha nem volt benne a play akkor hogy (honnan) szedted le és hogy tetted fel? Csomagként kézzel?
Egyébként szerintem neked kéne egy gapp (google applications) csomag, az felel minden google dologért. Gondolom telepítés után nem kellett a goggle accountoddal bejelentkezni, mert az is a gapp dolga és így semmilyen szinkronizálásod sincs.

Vagy van minden csak a play nem? Mert akkor factory reset, cache clear, wipe és hasonlók segíthetnek.
Remélem megoldódik
plazy

Nem elérhető cheif

• PFC Fan
« Reply #353 Dátum: 2013, 02 15, 15:53:28 »
Ha nem volt benne a play akkor hogy (honnan) szedted le és hogy tetted fel? Csomagként kézzel?
Egyébként szerintem neked kéne egy gapp (google applications) csomag, az felel minden google dologért. Gondolom telepítés után nem kellett a goggle accountoddal bejelentkezni, mert az is a gapp dolga és így semmilyen szinkronizálásod sincs.

Vagy van minden csak a play nem? Mert akkor factory reset, cache clear, wipe és hasonlók segíthetnek.
Remélem megoldódik
plazy

leszedtem You are not allowed to view links. Register or Login -ezt és feltettem, ezzel nem jó, mint írtam
most szedem le a gapps-ot, csak nagyon lassú a netem

ez egy zip lesz, ezt, hogy tudom majd feltenni?

Nem elérhető cheif

• PFC Fan
« Reply #354 Dátum: 2013, 02 15, 20:22:06 »
leszedtem You are not allowed to view links. Register or Login -ezt és feltettem, ezzel nem jó, mint írtam
most szedem le a gapps-ot, csak nagyon lassú a netem

ez egy zip lesz, ezt, hogy tudom majd feltenni?

sikerült megcsinálnom
viszont most olyan problémám van, hogy gépeléskor minden betű jobb esetben minden 2. betű leütése után eltűnik a billentyűzet

erre van valami megoldás vagy mi lehet a hiba?

Nem elérhető cheif

• PFC Fan
« Reply #355 Dátum: 2013, 02 16, 08:45:54 »
sikerült megcsinálnom
viszont most olyan problémám van, hogy gépeléskor minden betű jobb esetben minden 2. betű leütése után eltűnik a billentyűzet

erre van valami megoldás vagy mi lehet a hiba?

sikerült megoldanom, fel kellett telepítenem egy másik billentyűzetet

Nem elérhető tm4rtin

• PDA: Motorola
  • PDA ROM: fnehwdd
« Reply #356 Dátum: 2013, 03 02, 17:32:22 »
Sziasztok,a legújabb cm-ok közül van egy fennt a telefonomon. De hallottam,hogy kijött az ICS hivatalosan is és ezért azt szeretném feltenni(Lg frissítőjével).Ezért szeretném visszatenni a v10b romot a telefonomra nvflash-el,de amikor elindítom a flash.bat-ot akkor azt írja ki,hogy "bootloader failed NvError 0x0". Azt szeretném kérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő? vagy ha tudtok valami jobb módot,hogyan tudnám feltenni a hivatalos ICS-t akkor megköszönném.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #357 Dátum: 2013, 03 05, 08:48:36 »
Sziasztok,a legújabb cm-ok közül van egy fennt a telefonomon. De hallottam,hogy kijött az ICS hivatalosan is és ezért azt szeretném feltenni(Lg frissítőjével).Ezért szeretném visszatenni a v10b romot a telefonomra nvflash-el,de amikor elindítom a flash.bat-ot akkor azt írja ki,hogy "bootloader failed NvError 0x0". Azt szeretném kérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő? vagy ha tudtok valami jobb módot,hogyan tudnám feltenni a hivatalos ICS-t akkor megköszönném.

Szerintem nem a megfelelő módban indítod a telefont vagy a géped nem ismeri fel az eszközt. Nekem volt olyan hogy csak akkor ismerte fel adb-s eszközként amikor akkor indítottam újra a telefont amikor már előzőleg rá lett dugva a gépre. Valami számítógépes anomáliának tudtam be a dolgot.
Persze driverek telepítése stb az azért kelleni fog, de ezen valszeg már túl vagy...

Nem elérhető kari73

• PFC Fan
  • PDA: S4 LTE
  • PDA ROM: stock 4.3
« Reply #358 Dátum: 2013, 04 09, 19:05:39 »
sziasztok
az lenne a kérdésem most egy v30a van fent bootloader nyitás kell e rá ha cwn-et akarok rá és a cm10.1-et?
köszi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #359 Dátum: 2013, 04 09, 21:08:34 »
sziasztok
az lenne a kérdésem most egy v30a van fent bootloader nyitás kell e rá ha cwn-et akarok rá és a cm10.1-et?
köszi
Első kérdés: régi vagy új bootloader-es?

A szám talán a régire utal arra kell.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kari73

• PFC Fan
  • PDA: S4 LTE
  • PDA ROM: stock 4.3
« Reply #360 Dátum: 2013, 04 10, 08:46:58 »
hello köszi a választ de ez egy jo kérdés fogalmam sincsen most vettem a telot és smartflash-el frisítettem rá a euro open v 300a-t ugyhogy sajnos teljessen uj vagyok ebben a témában
és elöre is köszi a segítséget

Nem elérhető pengerozsa

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung galaxi s
  • PDA ROM: i9000xwjfd
« Reply #361 Dátum: 2013, 04 23, 17:40:36 »
Sziasztok!
Nekem is van egy p990en gyári Rommal!-p99030a
Kerner:2.6.39.4
Android versio:4,0,4
Olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy időközönként fogja magát és reboot-ol?
Nem lehet hogy a memória kártya miatt csinálja mert itt olvastam hogy valakinek ugyan ilyen hibajelensége volt!
Várom a válaszotokat!
Előre is köszike