2024, 11 23, 02:28:57

Szerző Téma: SztupY Universal lagfix kernel  (Megtekintve 29495 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Skeletonalpha

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy GT-I9300
  • PDA ROM: 4.1.2 XXEMG4
Re: SztupY Universal lagfix kernel
« Reply #225 Dátum: 2011, 01 28, 12:43:24 »
Tudna valaki segíteni NAGYON FONTOS LENNE? Feltettem (Galaxy S) a 2.6.32.9-es curio@carton #Voodoo_satable_5.2 (amit később nagyon megbántam), és a recovery menüben disable-re kapcsoltam, vissza is konvertálta magát, de nem tudom rootolni eccerüen sehogy sem. Super one click-kel próbáltam (usb hibakeresés be van kapcsolva), de nekifutás nélkül azt írja ki 3mp gondolkodás után "Your device is rooted!", ami persze nem igaz,mert elindítom a Root Explorer-t, és írja rögtön, hogy nincs jogosultságom használni! Lehet, hogy még mindig a Voodoo zavar be, de a Recovery menüm is voodoo-s, hogyan tudnám ezt teljesen likvidálni, de legalább +rootolni telefont, mert szükségem lenne az efs fájlra? Valaki segítsen lécci, lécci, lécci! Köszi. Pontosan ezt írja ki a SuperOneC.:

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Your device is rooted!

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: SztupY Universal lagfix kernel
« Reply #226 Dátum: 2011, 01 28, 14:32:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudna valaki segíteni NAGYON FONTOS LENNE? Feltettem (Galaxy S) a 2.6.32.9-es curio@carton #Voodoo_satable_5.2 (amit később nagyon megbántam), és a recovery menüben disable-re kapcsoltam, vissza is konvertálta magát, de nem tudom rootolni eccerüen sehogy sem. Super one click-kel próbáltam (usb hibakeresés be van kapcsolva), de nekifutás nélkül azt írja ki 3mp gondolkodás után "Your device is rooted!", ami persze nem igaz,mert elindítom a Root Explorer-t, és írja rögtön, hogy nincs jogosultságom használni! Lehet, hogy még mindig a Voodoo zavar be, de a Recovery menüm is voodoo-s, hogyan tudnám ezt teljesen likvidálni, de legalább +rootolni telefont, mert szükségem lenne az efs fájlra? Valaki segítsen lécci, lécci, lécci! Köszi. Pontosan ezt írja ki a SuperOneC.:

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Your device is rooted!

Egy hozzászólást kérlek, hogy csak egy helyen tegyél fel,  úgyis válaszolunk, ha tudunk!
Most tudtunk, nézd meg az Általános Beszélgetés topikban, amit írtam!  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM