Szevasz!
Ha eredeti gyári ROM-ot akarsz feltenni magyarítással, akkor a legutolsó gyári ROM-ot itt találod:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzzel nem kell mást csinálni, mint letöltöd a ROM-ot (értelem szerűen a HTC Touch HD-hez tartozót) és a nyelvi lokalizációt, összekötöd a készüléket adatkábellel a PC-vel és a létrejött a kapcsolat, akkor dupla click a ROM-ra és az autómatikusan feltelepíti a legújabb gyári ROM-ot (természetesen feltesz kérdéseket, hogy biztos akarod-e a telepítést, azt értelem szerűen el kell fogadni). Ha kész a telepítés akkor felmásolod a HTC-re a nyelvi lokalizációt és telepíted és újraindítás után ki tudod választani a magyar nyelvet.
Ha 6.5-ös főzött Rom-ot akarsz telepíteni annak a folyamata ennek a topiknak az első hozzászólásába van leírva. De előtte mindenképpen tedd fel a fenti legutóbbi hivatalos gyári ROM-ot, mert az felrakja az SPL 1.54-et, amire mehet fel Wajk 6.5-ös ROM-ja.
Itt találhatók meg Wajk 6.5-ös ROM-jai és a hozzá tartozó magyarítás:
Register or
LoginItt pedig a ROM frissítéshez szükséges USPL (az USPL 2.5 kell neked:
Register or
Login Amit még fel kell tenned a Wajk féle ROM frissítés előtt az a 1.14 vagy 1.17-es Radio az a probléma, hogy a legtöbb helyen, ahol ezek a radio Rom-ok be voltak linkelve, ott már nem találhatók meg és én sem emlékszem, hogy honnan szedtem le, de valahol megtaláltam, szóval meg kell keresni.
A Radio-t egyébként ahogy a leírásben is benne van a topik elején, pont úgy kell telepíteni, mint a főzöt ROM-ot.
Természetesen mindent csak a saját felelősségedre csinálj!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv!