0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én is félek kicsit mostanában.....
És van egy rossz hírem. Gabes nem akar eladni, ha vesz egy másik PDA-t. Nem menekülsz
Érdekes de tök jó dolog most már a nicknevekhez arcokat társítani...
Még egyszer kösz a PDA fuvart! Sajnos a hitelkártyámat amerikai címmel nem fogadja el a Zune, úgyhogy fizetős appokat (egyelőre) nem tudok tesztelni.
nagyon kiváncsi vagyok mit fogsz írni, mert mi nyomkodtuk, nem árulok el sztem nagy titkot hogy még este is egy kicsit egyedül...Sztem nem az igazi, valahogy nem... érdekes! Ez a legjobb szó, mondjuk ahogy használtam egyre jobban tetszett!
Elsőre az "üres" készülék valahogy furcsa, de amint belakod (értem ez alatt a Live/Facebook szinkronizálást is), szinte életre kelnek a live tile-ok, és némi értelmet nyer pár dolog. WP7-es készüléket csak tartalommal feltöltve lenne szabad a boltokban árulni, de eddig erre valahogy nem jöttek rá a szolgáltatók. Pedig nem sokba kerül egy-egy fiktív Facebook és Live accountot (+ mail fiókokat) létrehozni.
Ahogy nézem a képeket még jobban sajnálom hogy nem tudtam ott lenni. Decemberre keresnem kell valakit aki dolgozik helyettem, a következőt nem hagyhatom ki.
Az a baj hogy, ha lesz decemberben kicsi az esélye hogy ennyien lesztek, ha lesz egyáltalán Pl én tuti nem tudok menni
No kérem! You are not allowed to view links. Register or LoginJó nézelődést!
Átadtam az üzenetedet, sajnálom, hogy nem tudtál jönni
Nagyon jók a képek,csak ,,egy valami" hiányzik onnan:( (én... )Remélem,hogy legközelebb ott leszek én is (fel sem merül bennem a kérdés,a Samsung-al készitetted a képeket? )
Egy Nikon-al lettek készítve a fényképek! Talán egy D700-sal de nemtudom biztosra
jól tudod!
SATI, nagyon köszi a fotókat!