Szerző Téma: Samsung Omnia i900 T-Mobil  (Megtekintve 668 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
Samsung Omnia i900 T-Mobil
« Dátum: 2010, 08 23, 15:32:52 »
Eladó egy másfél éves T-Mobilos Samsung Omnia i900. ROM: Anzo féle 28227. A készülékhez van 1 vertikális Brando tok is. Eredeti tartozékokkal, beleértve az IGO8-at is micro sd-n. A telefont szoftveresen kivánságra kártyafüggetlenítem, de ROM cserekor újra függetleni kell.

Ár:32 eFt.  Az árban benne van a Brando tok is. A készüléken van 1 Brando fólia is.

Samsung Galaxy S-re váltottam, azért adom el.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
Re: Samsung Omnia i900 T-Mobil
« Reply #1 Dátum: 2010, 08 26, 15:31:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Eladó egy másfél éves T-Mobilos Samsung Omnia i900. ROM: Anzo féle 28227. A készülékhez van 1 vertikális Brando tok is. Eredeti tartozékokkal, beleértve az IGO8-at is micro sd-n. A telefont szoftveresen kivánságra kártyafüggetlenítem, de ROM cserekor újra függetleni kell.

Ár:32 eFt.  Az árban benne van a Brando tok is. A készüléken van 1 Brando fólia is.

Samsung Galaxy S-re váltottam, azért adom el.

Na mi van emberek túl olcsónak találjátok? Ha rárakok az árra +5000 ft-ot úgy meg fog felelni?

A telefonnak nincs semmi baja, a kijelzőn lévő fólia van csak kissé elhasználódva, de ettől még simán lehet akár olvasni is rajta, én pl ubook readerrel olvastam el rajta 1 rakat könyvet. Az akksi is nagyon jól bírja.