2024, 11 25, 00:34:31

Szerző Téma: Nicklashidegard Romok  (Megtekintve 6539 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Nicklashidegard Romok
« Reply #25 Dátum: 2009, 10 24, 21:12:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én feltettem kipróbálni, de nem jött be :( nem tudom mi de valami nagyon eszi a program memóriát . Akkor az m2d be nincsen music fül . egyelőre ennyi dehát ez is sok igy :S a memória le ment 40 re az 58 ról ugy hogy semmi progi nem fut elég érdekes .

Hú, az nem semmi 58-ról 40-re lemegy a semmitől,pontosabban az új m2d-től?!  :shock: Mert más nem tudom mi eheti a romot ennyire, mert Ryrzy legújabb romja előtt is próbáltam ezt a fajta romot, az előző kiadást, illetve sectort, shokkát de mind úgy megette a rom nagy részét a semmibe, hogy csak néztem. Hozzáteszem akkor induló memória is valami 48-50mb körül mozgott, most 58, de így is lemegy 40-re az nagyon durva. Akkor ezek szerint ebben a buildben nem javítottak ezen a memória kezelésen. :( Mert Ryrzy legújabb buildjében nekem azért így hogy fel vannak rakva különböző programok 38 alá nem igen esik a memória. Ami ugye ebből érdekes hogy Ryrzy romban legújabb m2d buildel nem megy le annyira a program memória akkor mint ebbe az új Nicklashidegard romban.

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #26 Dátum: 2009, 10 25, 00:48:46 »
Ellent kell, hogy mondjak: nálam a program memo 52.77 MB úgy, hogy fut az MS 3.5! Ez SR utáni állapot.

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #27 Dátum: 2009, 10 25, 06:50:59 »
Ellent kell, hogy mondjak: nálam a program memo 52.77 MB úgy, hogy fut az MS 3.5! Ez SR utáni állapot.

De ha te MS 3.5 használsz akkor nem az M2D -s verzió van fent . :) nem??
ha nem hiszitek hogy igy le megy a semmitől akkor rakok fel képet ;)
Vagy hát ha az MS 3.5 megy nem az új M2D akkor már nem megy le igy a memó ;)

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
« Reply #28 Dátum: 2009, 10 25, 09:26:29 »
De ha te MS 3.5 használsz akkor nem az M2D -s verzió van fent . :) nem??
ha nem hiszitek hogy igy le megy a semmitől akkor rakok fel képet ;)
Vagy hát ha az MS 3.5 megy nem az új M2D akkor már nem megy le igy a memó ;)

M2D van fent, most be is kapcsoltam, de így sem ment 50 MB alá.

SR utáni állapot:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #29 Dátum: 2009, 10 25, 10:43:10 »
Akkor majd én is ki próbálom és leírom a tapasztalatokat. :) Aztán ha nem vált be jön vissza Ryrzy.

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #30 Dátum: 2009, 10 25, 11:03:54 »
Akkor én is feldobom a képem :) nálam másról árulkodik :(

Nem elérhető grind

• Support-ER
« Reply #31 Dátum: 2009, 10 25, 11:05:10 »
Jah és itt van hogy nem fut közbe egy program sem...

Nem elérhető Norbosz

« Reply #32 Dátum: 2009, 10 25, 16:12:07 »
Felraktam ezt az új romot. Most a memóriám 48mb-on áll, meglátom ha mindent ami kell felrakok hol fog állni. Amúgy egy gondom van ezzel a rommal így elsőre. Az alábbi képen látható is, egy része az ikonoknak szép apró ahogy kell,másik része elmosódott batár nagy  felbontású. Nem állítottam semmit, alapjába felrakom romot ilyen. Arra is rájöttem itt időközben mert sok romnál volt ez a bajom hogy ha nincs meg az a kaptáras elrendezés akkor széthúzza az ikonokat így. Anzó kis ikon packja meg azért nem vált be nekem mert ott meg a fehér kijelölést az ikonoknál a szövegre is ráteszi és ezáltal olvashatatlan lesz a program neve az ikon alatt. Szóval, nem tudtok valami megoldást erre a problémára? Első képen a normális rész látható, mellette a raszteres elmosódott.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #33 Dátum: 2009, 10 25, 16:32:37 »
Felraktam ezt az új romot. Most a memóriám 48mb-on áll, meglátom ha mindent ami kell felrakok hol fog állni. Amúgy egy gondom van ezzel a rommal így elsőre. Az alábbi képen látható is, egy része az ikonoknak szép apró ahogy kell,másik része elmosódott batár nagy  felbontású. Nem állítottam semmit, alapjába felrakom romot ilyen. Arra is rájöttem itt időközben mert sok romnál volt ez a bajom hogy ha nincs meg az a kaptáras elrendezés akkor széthúzza az ikonokat így. Anzó kis ikon packja meg azért nem vált be nekem mert ott meg a fehér kijelölést az ikonoknál a szövegre is ráteszi és ezáltal olvashatatlan lesz a program neve az ikon alatt. Szóval, nem tudtok valami megoldást erre a problémára? Első képen a normális rész látható, mellette a raszteres elmosódott.

A kijelölést a StartMenu_Selection.png fájl végzi ezt bármilyenre letudod cserélni. Az ikonok meg azért ilyenek mert nem egyforma felbontásuak a képfajlok ha megnézed akkor az alap win-es ikonok szépek és amik utána lattek telepítve vagy nem win programok azoknak ronda a kinézetük.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #34 Dátum: 2009, 10 25, 16:38:49 »
A kijelölést a StartMenu_Selection.png fájl végzi ezt bármilyenre letudod cserélni. Az ikonok meg azért ilyenek mert nem egyforma felbontásuak a képfajlok ha megnézed akkor az alap win-es ikonok szépek és amik utána lattek telepítve vagy nem win programok azoknak ronda a kinézetük.

Értem, akkor megpróbálom újra feltenni azt a mini ikon pakkot. :) Mert összehúzni összehúzza az ikonokat ha jól emlékszem. Ezt a StartMenu_Selection.png filet honnan tudok mást letölteni hozzá?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #35 Dátum: 2009, 10 25, 16:47:31 »
Értem, akkor megpróbálom újra feltenni azt a mini ikon pakkot. :) Mert összehúzni összehúzza az ikonokat ha jól emlékszem. Ezt a StartMenu_Selection.png filet honnan tudok mást letölteni hozzá?
Csinálj egyet olyant amilyent szeretnél, ne a kész dolgokat keressétek mindig :D

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
« Reply #36 Dátum: 2009, 10 25, 21:56:59 »
Csinálj egyet olyant amilyent szeretnél, ...

...és oszd meg velünk Norbosz! :D 

Nem elérhető Norbosz

« Reply #37 Dátum: 2009, 10 26, 19:00:53 »
Majd unalmas perceimbe csinálok valami egyedit. :D
De nem az volt a gond, hanem a StartMenu_GridScene. :)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #38 Dátum: 2009, 11 23, 20:14:28 »
Mi a véleményetek az új romról (23509)? Csábító az a 60MB free program memó amit Classic Titanium-nál ír róla. Még M2D-nél is maradnia kell 54 MB-nak. Próbálta valaki? Amúgy egy olyan kérdésem lenne,hogy M2D-nél azt nem tudja valaki,hogy lehet megoldani, hogy az időjárás azért frissüljön annyit, ha már letölti előre az 5 napos előrejelzést, hogy nappal ne az x előző napi esti holdat mutassa? Mert elég zavaró hogy míg pl. M.S.3 nál rendesen frissít, netkapcsolat nélkül ha éppen nappal van akkor napot mutat, este holdat, itt meg állandóan azt mutatja amit letöltök adott nap. Abszolút nem frissül,még egy hét múlva is azt mutatja. De ez az összes romnál eddig így volt. Azért is írok, hogy hátha valaki tud okosságot, hogy lehetne rábírni hogy azért ébredjen már fel mondjuk reggel 6-kor hogy már nem éjjel van hogy a holdat mutassa. Főleg nem délután 1-kor.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #39 Dátum: 2009, 11 26, 21:36:28 »
Az új 23509 buildbe mért nem lehet rendesen rádióból felvenni? Csomó más romnál pl. ryrzy már rég kiküszöbölte ezt a problémát a lite radio alkalmazásba. Itt pedig nem. :( Ráadásul modacon sem kapok erre választ. Azért idegesítő,mert itt m2d verziós romnál marad 54 MB free memória, ryrzy-n pedig 44 Mb. Igaz 10 MB nem a világ, de azért én most ezt a romot szeretném használni, de amíg nem tudom a megoldást a rádió felvétel problémára, addig elgondolkodom mitévő legyek.

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #40 Dátum: 2009, 12 27, 18:47:56 »
Nálam 2 hete megy a Rom és semmi gondom vele. A Modacon van 1-2 tuning az M2D-memória zabálása ellen, szerintem teljesen jó. Az akku fogyasztásárol annyit, hogy 4 napja megy, mondjuk most annyit nincs nyüstölve de még 90%-on áll. :taps:

Nem elérhető zsoltee69

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900 Nicklashidegard 23620
« Reply #41 Dátum: 2010, 01 11, 21:08:09 »
Nicklashidegard -23620 FloTanium--szép munka :taps:Nicklashidegard tenksz veri a rumodat!!!!You are not allowed to view links. Register or Login