Ha .alx és .cod fájlt csomagolsz ki a letöltésből, akkor BB DM-el betallózod abból a könyvtárból, ahová kicsomagoltad! Ha csak .cod fájlod van, a kártyára másolod, és a kézikészüléken a file managerrel indítod a telepítést...
ezt értettem, csak az nem volt tiszta hol lehet tallózni a dm-ben. de már ezt is megtaláltam. nagy nehezen... köszönöm!
lenne még pár kérdésem: amíg storm 2-d volt, a google maps ment minden nyűg nélkül? tegnap ugyanis felraktam a... 4.4.0-t a kereső honalpjáról, de ezt kínlódja:
Network unavailable: this application requires a data connection, and some BlackBerry devices require reconfiguration to work properly. Please visit <URL> on your computer for more info.bis kellene neki? illetve a gmail kliensre egész egyszerűen azt írta, hogy 9520-ba nem applikálható.
ja és a wlm sem akar együttműködni:
Service not enabled for this handheld.szintén bis?
másik: egy leaked 973-al frissítettem a telót, amit szépen be is rakott a dm-be. most viszont csak útban van és se a vezérlőpultban/programok telepítése/törlése, se a start menü bb szekciójában nincs utalás a szabályos eltávolíthatóságára (uninstall). hogy lehet kipaterolni a desktop managerből?
válaszodat előre is köszönöm!