De használjuk, csak az nem a BM.
Mondtam, hogy az omnia lesz a hunyó, elsőre is, nem hittél nekem.
A BM nem fog neked levelet kifizetni, hiszen attól adategyeztető, hogy az adataidat kell ellenőrizni rajta. Azt amit egyébként te adtál meg elsőre, ezek szerint rosszul...
A hunyóról csak annyit,hogy nem csak az Omnia hanem az Ericcsonom meg 2 Nokia is az amelyikek fogadják Európa több szolgáltatójának a kártyáját csak a BM-et nem.
Az adategyeztetésről csak annyit,hogy nem igazán volt az Én hibám.Érthetőbben pl.:Nem mindegy,hogy Kos út vagy Kossuth és utca csak ugye az egyik van az adott városban a másik meg nincs.
Meg ebben csak azt sérelmeztem,hogy jelzésemre nem tudják a rendszerben átírni csak ha nyomtatványon kérem, holott ha csak beütnék a googleba akkor is kiderülne,hogy az egyik van a másik nincs.
Tipikus magyar erdőírtó,papírfelhasználós rendszer de azért óvjuk a természetet ugye?
Na mindegy.Egy ötletet kaptam egy pesti hivatalosan függetlenítő cégtől amihez megint talán tudna valamelyikőtök segíteni.Szerintük lehet vmi barangolási beállítással van gond és azért nem engedélyezi a
készülék,hogy a BM használja a T-mobile hálózatot vagy vmi ilyesmi.Van vhol ilyen beállítás az Omnián?
Meg hol van az ha létezik ilyen mert pl. az O2-de kártya 2mp alatt rááll a Telenor-ra ha beleteszem.
Előre is köszönöm a válaszotokat.