0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tegnap, amikor megláttam ezt a topicot, játszottam vagy 20 percet.Ma reggel első próbálkozásra:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
De utállak!
Mondtam már hogy You are not allowed to view links. Register or Login a játékot becsípve sokkal könnyebb játszani
Éljen a Photoshop
Szabálytalan a hsz... csatoltad a képet, nem belinkelted. kiestél
Irígy vagy mi? El is hiszem Tudod mit össze szenvedtem vele(nem a photoshoppal ) mire összejött?!
Újra rápróbáltam amikor eljutottam 93 méterig, majd szétvetett az ideg...aztán:
De ráértek
Újra rápróbáltam amikor eljutottam 93 méterig, majd szétvetett az ideg...aztán:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ez igen! Kezdhetem megint!!
Én ezt nem értem. Fent van a GS-en a flash player, akkor mi a tüdőért nem játssza le?
talán Obaggionál láttam egy képet, ahol weben kersztül játszotta... You are not allowed to view links. Register or Loginelindul, de azonnal elvágódik. szerintem hiányolja az egeret
nem, ugyanis nokián ment és megy most is (5800)
kipróbáltam most direkt. fentvan rajta az swf fájl és pikkpakk lehet vele játszani, sehova sem kell külön belépni. akkor az én szép és okosomon vajon miért nem megy?