Sziasztok!
Hosszú kérdéslistám lenne.
1., Először is a kamerám kipurcant. Egy teljes system reset sem hozta vissza.
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet frissíteni a firmware-jét, hátha az a gond?
Frissül-e az, ha egy új romot teszek fel?
2., A CM 7.2-t szeretném egy kicsit light-osabbra venni, lehetőleg úgy, hogy utána ezt a lightos verziót tartsam meg alap telepítendőnek.
Nincs szükségem a a system\app könyvtárból a CMWallpapers.apk-ra (5.2 mega), és a LatinIME.apk 11,9megányi méretét is sokallom.
Ha az előbbit letörlöm, az utóbbit pedig kicserélném valamire (ide tippeket várok, hogy mire és hogy honnan szerezzem be), akkor gondot okozhatok a telepítéskor?
Akkora gondra gondoltam, amitől a telefon csak szervizben lenne újra telepíthető?
Itt találtam egy opcoót:
You are not allowed to view links.
Register or
Login3., Le szeretném cserélni a bootanimációt is, hogy csak egy kép legyen a bekapcsolás után. Hogy csináljam?
4., Nincs szükségem a DroidSansJapanese.ttf, a DroidSansArabic.ttf és a DroidSansHebrew.ttf fájlokra sem (együtt 2.3 mega), ha ezek az adott nyelv különleges karaktereit tartalmazzák.
5., Mi található a tts/lang_pico könyvtárban (6.4 mega)?
Ha a könyvtár tartalmát törlöm, akkor azzal rosszat tehetek?
Ha a LatinIME.apk-hoz nem nyúlok, akkor is nyerek úgy 14 megát a többi törlésével.
Ha még azt is kisebbre cserélhetem, akkor a nyereség ott lenne közel 20 megánál.
Elég, ha simán törlöm a zip belsejéből ezeket a fájlokat?
6., Az ADW Launcher-t ADW EX-re cserélném. Itt is elég csak beletenni a fájlt a system\app könyvtárba és törölni az elődjét?
Előre is köszi, ha valaki kiokosít!
Sziasztok:
Péter