Sziasztok.
Jelenleg szeretnem fel rakni az uj [27 OCT 2012][MAGLDR/cLK]TyphooN CyanogenMod 7.2.0.1 v3.8.9[2.3.7][A2SD+][tytung r14]
Frissitetem a legujabb Radiot,utana felraktam a HSPLT-t.utan fel raktam a task29 et es akkor az ugye mindent torolt.ezutan fel raktam az 1.13-as MAGLDR-t
Ezt kovetem eppen.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginItt most a "hagyományos, telepítős" utat mutatom meg
Használjunk most is legalább 50%-ra feltöltött akkumulátort.
Kapcsoljuk be a készüléket úgy, hogy lenyomva tartjuk a bekapcsolás gombot míg a MAGLDR menüje elő nem jön.
Navigáljunk az USB Flasher menüig, majd nyomjuk meg a hívásindító gombot
Csatlakoztassuk a számítógéphez az USB kábel segítégével, ekkor megjelenuk az USB felirat is a képernyőn. Ha eddig még nem tette volna meg, a Windows 7 telepíti a szükséges drivereket. Windows XP-n nem működik (fixme!)
Rendszergazdaként futtassuk a letöltött Android build telepítőjét (DAF.exe), kövessük a megjelenő utsaításokat. A HD2 kijelzőjén nyomon követhetjük a telepítés állapotát.
A telepítés végeztével indítsuk újra a készüléket, és türelmesen várjunk míg elindul az Android (az első boot több időt vehet igénybe, akár 20-30 percet is.)
Na itt nem tudom mit tegyek.
You are not allowed to view links.
Register or
Logininnen leszedtem a CLK-t de az az ilvidid managerel nem tudom leszedni a tobbit,hiaba mentem el az URL cimet nem csinal semmit csak probal csatlakozni.
Na most innentol kezdve mit tegyek?