Sziasztok !
Vettem egy HTC Hero tipusu készüléket. A kártyát beletéve kiirta, hogy uj szoftver jelent meg. Nekiáltam a telefonnal szoftvert frissiteni, amit sikeressen le is töltött utána elkazdta telepiteni és ujrainditás után a htc felirattol nem megy tovább. Még akor sem, ha hard resetet dobok rá.
Azon gondolkoztam, hogy hátha számitógéppel jobban sikerül a dolog. Ezért leszedtem a RUU_Hero_HTC_WWE_2.73.405.5_WWE_release_signed_NoDriver.exe - nevü fájlt.
Bekapcsoltam a készüléket megjelent a HTC felirat. Elinditom az exét. Utána pipa next pipa. Kiirja, hogy nincs telepitett android verzió. Viszont felajánl egy frissitést, hogy frissitsem az adott kiadást. Rányomok az Update feliratra
From: Image version: // semmi szöveg
To: Image version: // 2.73.405.5
Nyomok egy nextet utána megint egy nexet.
Ellenörzi beteszi bootloader modba a telefon képernyöjén RUU USB szöveg fogad. A számitógép liirka, hogy waiting for bootloader közben elkezd számolni. Utána kapok egy ERROR 171:ZSB CONNECTION ERROR feliratot.
Gondolom sikerült részletessen leírni a problémámat. Ezért megkérek mindenkit, hogy ha tud segiteni benne valaki, hogy hogy tudom ujratelepiteni a készüléket úgy hogy elinduljon. Kérem irja meg. Mert annyira a szivemhez nöt, hogy nem szeretnék megvállni tölle.
Előre is köszönöm.
Természetessen minden kérdésre válaszolok.