2024, 12 18, 20:00:22

Szerző Téma: Skyfire 1.0  (Megtekintve 14710 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sárkányölő

• Vendég
Skyfire 1.0
« Dátum: 2009, 05 28, 18:26:57 »
Nyomon követve ennek a szoftvertnek a fejlesztését, itt a legfrissebb verzió tele újdonságokkal WinMo-ra és S60-ra. Igen ez már nem Béta verzió, stabil, gyors, integrált extra tulajdonságokkal.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Net szerű megjelenítést tesz lehetővé tenyér computerünkön. A server a kért oldalt alakítja át készülékünk kijelző méretére, amit letölt, ezután eredetiben látjuk az oldalt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A Youtube videókat ugy játsza le mintha a pc-t használnánk. RRS csatornákat kezeli, sőt a Twitter, és az egyre népszerübb Facebook közösségi oldalakat is használhatjuk az előre telepített klienseknek köszönhetően.
Egy nagy hibája van ami miatt még nem fog elterjedi, az a zoom indifferens  megoldása.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sjbrVX7tnIo [/youtube]
Egy JPEG képnél természetes, hogy a adott  pontot nagyít, de a böngészőben szövegre zummolva elvárná az ember hogy a képernyőre is igazítja a szöveget. Hozzá teszem, hogy Nokián teszteltem, WinMo-n nem tudom hogy műlödik.
Amúgy a tudása lenyűgöző, egy próbát mindenkép megér.
WinMora és S60V3-ra letöltés You are not allowed to view links. Register or Login ingyé!
[/color]

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
Re: Skyfire 1.0
« Reply #1 Dátum: 2009, 05 29, 15:42:27 »
jelentem winmo-n is sz*r a zoom. pedig tényleg ígéretes kis böngésző lenne.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2009, 05 29, 22:26:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
jelentem winmo-n is sz*r a zoom. pedig tényleg ígéretes kis böngésző lenne.
Szomorú vagyok, hogy WinMon se gömbölyű, de talán a 1.5 verzióban javítják. Szerintem a grafikus motorja ugyan az, mint a Google Maps-é, ahol nem töltötte be még a képet ott sakk minta látható. Megmértem az áramfelvételét, és összehasonlítottam az IE-vel, hát az se valami jó. Letőltés közben a SF 300mA vett fel, míg az IE 220mA-al beérte. Az Opera Mini 60-80mA átlagban, ha kihajtom, egymás után klikkelek, akkor se tudom 125mA fölé vinni. Csúcsokban mindegyik átlépte a 400mA-t.
Az előre telepített könyvjelzők között keresd meg a mii TV, a Youtube alatt van. A miiTV-re katintva válaszd ki a NASA csatornát nagyon jó. 8)

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #3 Dátum: 2009, 06 04, 14:37:24 »
na majd melóba tesztelem  :ok:

Nem elérhető rokarudi

• PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900DXID1 (WM6.1.4)
« Reply #4 Dátum: 2009, 09 24, 11:54:01 »
Van valami trükk, amivel sima Vodafone-os 3G hálózattal be lehet üzemelni? Nekem az Opera, meg az IE is működik, ez viszont kiírja, hogy "Network Unavailable" és kilép.  :hmm: Mi lehet a probléma?

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #5 Dátum: 2009, 11 06, 18:42:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Van valami trükk, amivel sima Vodafone-os 3G hálózattal be lehet üzemelni? Nekem az Opera, meg az IE is működik, ez viszont kiírja, hogy "Network Unavailable" és kilép.  :hmm: Mi lehet a probléma?

Nem lehet, hogy valamit nem okéztál le, pl. felhasználói feltételek. Indulásnál, úgy mint az Opera mini, leteszteli a hálózatot. Engedélyetzetni kell vele, hogy hanálhatja a telefonod hozzáférését a nethez.