Mivel a bootloader nyitás garancia vesztéssel jár, és nem visszaállítható, ezért egyéves kora előtt valószínűleg nem fognak tömegek sorba állni a főzelékekért... A kizárólag európai modellek nyithatósága meg csak még tovább szűkíti a kört. A fejlesztőit is, meg a felhasználóit is.
Viszont kevesen vagyunk, akik kiadtunk 30-40e Ft-tal többet a hivatalos EU-sért...
Az az igazság, hogy a főzelék lehet jobb egy Samsungnál, mint a gyári, de az LG nem sz.ja tele annyira mindennel a készüléket, nem hiszem, hogy valaha is ráraknék nem gyárit.
Nagyon jó ez így, nekem egyetlen dolog hiányzik, de az NAGYON, az a gömbpanoráma fényképkészítési mód (ami eddig minden LG-ben benne volt).
---------------------
Nekem most nagyon bejött, kameramodult kellett cseréltetnem, néha (egyre gyakrabban) makró végállásba ugrott az AF és onnan sehova tovább...
Kamera restart sem segített...
Aztán rájöttem, hogy ha végigsimítással átváltok előlapi kamerára, majd vissza, akkor 3-4. próbálkozásra visszaáll.
Ma cserélték ki gariban a kamerát MÁSFÉL óra alatt (pedig volt munkájuk szépen!).
Ha nem lett volan garis, akkor nem tudom, mennyi lett volna a vége, de nem négyszámjegyű, az tuti!