Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat rom:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginGAPPS hozzá:
Register or
LoginKitkat romok telepítésekor általában jelentkező hiba, hogy "status 7 error" hibával elszáll a rom telepítése. Ez a nem megfelelő cwm recovery miatt van. Innen letölthető egy cwm amivel már menni fog a dolog:
Register or
LoginTelepítés menete:
Kitkat kompatibilis cwm telepítése.
Recoveryt rebootolni. Nem a rendszert, csak a recoveryt. (advanced/ reboot recovery)
Full wipe: data, cache, dalvik cache
Mount system and format résznél: format system
ROM telepítése
GAPPS telepítése
Reboot és örül
Leírom a frissítést is mert ahogy nézem egyeseknek még mindig derogál olvasni, és nincsenek tisztában még az alapokkal sem de már romolni akarnak!
Frissítés menete:
Tehát, frissítéskor már nem kell a factory reset/format system páros!! Csak a cache és a dalvik cache törlése szükséges, amitől a már meglévő dolgaid/beállításaid nem vesznek el!
Annyi a macera a kitkat romoknál egyelőre, hogy ha pölö dori kernelt tettél fel akkor a telepítés előtt újra fel kell tenni azt a cwm-et amivel telepíteni lehet a romot!(lásd fentebb)
Tehát felbootolsz recoverybe, ott install zip-nél felteszed a cwm-et és újraindítod a recoveryt. CSAK A RECOVERYT (advanced/reboot recovery) de ez is olvasható fentebb, már ha valaki veszi a fáradságot és
Ezután jön a wipe cache és a wipe dalvik cache, majd mehet fel a frissített rom zip-je.
Ennyi!