0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Váltottam You are not allowed to view links. Register or Login(4.4.2)Odinból telepíted a You are not allowed to view links. Register or Login -t, majd custom recovery-ból jöhet az You are not allowed to view links. Register or Login.Telepítéskor (aroma installeres) full wipe-t nyomsz neki, majd kinek melyik progi tetszik.Wifi és egyéb más is jól működik!!!
és megy az eredeti samus leak nélkül is? Vagy ez átírná a régi bootloadert.? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505G-el
A samus leak-el és a echo v13-al nekem nem volt wifim.Gyanítom a bootloader kellett neki...A knoxot én már nem figyelem.
de akkor nem kell az eredeti leak és így nem lesz átírva a régi bootloader? Nekem amíg lehet nem hiányzik a knox:)
Csak az kell amit írtam.
sziasztok. fel tettem a v21 et és állandóan leáll ha a beállítás menübe lépek. Nem tudjátok mit tegyek hogy jó legyen.
Sziasztok fel tettem a V21,1 et is de sajnos ezzel is ugyan ez a gond, viszont több alkalmazást tettek bele mint a v21 be pl: app settings, wanam xposed, xposed telepitő.
Lépek az oldalról úgy látom itt is van egy okos törlőm a regisztrációmat sziasztok