Szerző Téma: HTC Desire HD okostelefon új akkumulátorral Pécs vagy Gödöllő  (Megtekintve 343 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető HUNited

• Nem: Férfi
  • Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
Eladóvá vált új kedvenc beszerzése miatt szeretett HTC Desire HD okos telefonom.

A készülék hibátlan, karcmentes, T-Mobile-os. 2011 Májusi. Új (1 hónapos) nagy kapacitású akkumulátorral + a gyári is megvan, azzal átlag használat mellett 8-10 óra az üzemidő, tehát tartalék akkumulátorként használnám.

Megvan a készülék minden tartozéka, a töltő, az adatkábel, még a headset is (nem is használtam). Ajándékba adok hozzá egy darab original képernyővédő fóliát, törlőkendővel (megmaradt, ugyanis szerintem felesleges rá a fólia, nem karcolódik a készülék, de van, akinek kell használhatja, ízlések és pofonok).

Még egy fontos tulajdonság: A készülék ROOT-olt, jelenleg egy nagyon gyors és modern Android 4.2 operációs rendszer van rajta (CyanogenMod 10.1). Lehetőség van visszatenni rá a gyári 2.3-as rendszert, vagy tetszőleges frissebb változatot. Természetesen kérésre ennek a cseréjét ingyen megcsinálom. Ettől függetlenül én hónapok óta így használtam, és a teljesítménye meggyőző.

Személyes átvétel Pécsett (Júl. 19.-ig, és Aug 5.-től) és Gödöllőn (Júl. 20.-tól Aug. 4.-ig).

Postázni csak kifejezett kérésre, előre utalás után postázom, hozzáteszem nem szívesen. Egy ilyen készüléket vásárlás előtt látni kell szerintem.

Mivel nem anyagi okokból adom el, csere érdekelhet, de nem bármire. Csere ajánlattal keressen meg, de előre jelzem, hogy finnyás vagyok :) (pl. másik telefonra, játékkonzolra nincs szükségem, de kajajeggyel tudok mit kezdeni).
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető HUNited

• Nem: Férfi
  • Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
A készülék elkelt.
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX