0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Olyan gondom akadt, hogy amikor fel akartam rakni a 10.0 verziót fekvő droid háromszöggel a hasán fogadott. Mit rontottam el?Alapsáv xxlq4 4.1.2 cc.8.0 jellymod 4.0 van, rajta ezt szeretném lecserélni cm 10-re.,Vagy ha esetleg lehet 10.2 re.köszi
Sziasztok a Cm10.2 legfrisebb frissitést hol tudom letölteni néztem van hozzá frisités itt a link: You are not allowed to view links. Register or Login Azt irja Last Updated 2014-02-09 és nem találom!
Igen ez a rom van fent most,de a grioszkop nem jo benne tudnál valami megoldástrá mert a mozgásérzékelös játékok álandoan jobbra huznak pl az nfs shift mostwanted stb.
Sikerült elindítani, csak elfelejtettem a factory resetet!Sajna most ugrott mindenem ami a telón volt, de majd visszateszem a gmailről!SMSeket vissza lehet vadászni valahogy? Fontos lenne!
Nos azok warez verziok amit használok de az Aspahalt 8 play aruhazas és tudod ingyenes a letöltése és azzal is ez a gondom,meg még egy retro játékot is leszedtem a playröl és azzal is ugyan ezt csinálja.
Sziasztok gondom az lenne hogy felraktam a 10.2 legfrissebb verziojat de a giroszkop miatt vissza raktam a gyari jb-t. viszont a giroszkop problema megmaradt. Mit csinaljak hogy helyre alljon? Ha elobb felrakok egy reggebbi cm-et es utanna a gyarit szerintetek helyre all?
Feltettem a cm 10.1-et de, amikor felhívok valakit ő sem hallja az én hangomat és én sem az övét....MI lehet a baj?A válaszokat előre is köszönöm!
Az a hang javító app sajnos nem javította a hibát Esetleg nem tudtok valami más megoldást?
Köszi akkor felteszek egy ujjat.