2024, 11 28, 22:29:47

Szerző Téma: VK--™-JB-XXMS1 - V7.4 - (Android 4.1.2 Jellybean) -  (Megtekintve 61268 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Spyke

• Vendég
Re: VK--™-JB-XXMS1 - V7.4 - (Android 4.1.2 Jellybean) -
« Reply #1025 Dátum: 2013, 11 11, 01:54:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
batterystats vagy mifene ,recovery advenced,ha siyahd van,aztán pár ,feltöltés merités és beáll,nem viccböl van az ;)

batterystats egy app lenne?:)

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
« Reply #1026 Dátum: 2013, 11 11, 14:11:48 »
batterystats egy app lenne?:)
Nem. Recoveryben van ilyen opció, bár app is létezik rá, csak felesleges ha van recoveryben eleve.

Spyke

• Vendég
« Reply #1027 Dátum: 2013, 11 11, 21:24:50 »
Nem. Recoveryben van ilyen opció, bár app is létezik rá, csak felesleges ha van recoveryben eleve.

most az a gondom hogy a chainfire3d driverét felraktam és ... elindulni a telefon úgyh mehet rá az eredeti tmobileos rom aztán megint vissza a VK :/ qva jó :/

Spyke

• Vendég
« Reply #1028 Dátum: 2013, 11 12, 13:43:03 »
öhhm kérdés milyen okból kifolyólag lehet az hogy eltűnik a betöltő képernyős kis zene? konkrétan nincs lehalkítva a telefon mégis amikor bekapcsolom jön a samsung galaxy s2 felírat a siyah kerneles jing-jang logo és utána jön ugye a betöltőképernyő meg egy rövid zene. vagyis jönne de ott nincs zene vmiért :/ vkinek van vmilyen ötlete?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #1029 Dátum: 2013, 11 12, 16:08:44 »
öhhm kérdés milyen okból kifolyólag lehet az hogy eltűnik a betöltő képernyős kis zene? konkrétan nincs lehalkítva a telefon mégis amikor bekapcsolom jön a samsung galaxy s2 felírat a siyah kerneles jing-jang logo és utána jön ugye a betöltőképernyő meg egy rövid zene. vagyis jönne de ott nincs zene vmiért :/ vkinek van vmilyen ötlete?
Szokott rá beállítás lenni h disable boot sound, vagy vmi ilyesmi... Ennek inkább örülnöd kellene, mint problémázni rajta ;) Am nem tudom, elég rég volt már vk-m... ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Spyke

• Vendég
« Reply #1030 Dátum: 2013, 11 12, 17:52:49 »
Szokott rá beállítás lenni h disable boot sound, vagy vmi ilyesmi... Ennek inkább örülnöd kellene, mint problémázni rajta ;) Am nem tudom, elég rég volt már vk-m... ;)

és azt a beállítást merre találnám meg?:)

Spyke

• Vendég
« Reply #1031 Dátum: 2013, 11 13, 23:37:58 »
Titanium Backup elvileg ugye automatikusan benne van a romban mint alkalmazás. a gondom hogy hiába szedem le a pro keyt hozzá mivel megvettem. elindítom a progit és olyan 20 mp után gondol egyet és leáll :/ újrarakni az alkalmazást nem tudom mert root explorerrel nem találom a system/app mappában a titanium backup apk fájlt és így törölni se tudom :/ más is tapasztalta hogy a titanium backup lefagyott?:/

másik gondom hogy mostanság újraindítás után a telefon gondol egyet és vmi hülye nyelvem van :/ mindig át kell állítanom magyarra :/ komolyan csak az én telómon viselkedik ilyen hülyén? :/ az előző rommal semmi bajom nem volt tökéletesen ment itt meg sorba jönnek a problémák :/

Spyke

• Vendég
« Reply #1032 Dátum: 2013, 11 14, 00:32:26 »
Titanium Backup elvileg ugye automatikusan benne van a romban mint alkalmazás. a gondom hogy hiába szedem le a pro keyt hozzá mivel megvettem. elindítom a progit és olyan 20 mp után gondol egyet és leáll :/ újrarakni az alkalmazást nem tudom mert root explorerrel nem találom a system/app mappában a titanium backup apk fájlt és így törölni se tudom :/ más is tapasztalta hogy a titanium backup lefagyott?:/

másik gondom hogy mostanság újraindítás után a telefon gondol egyet és vmi hülye nyelvem van :/ mindig át kell állítanom magyarra :/ komolyan csak az én telómon viselkedik ilyen hülyén? :/ az előző rommal semmi bajom nem volt tökéletesen ment itt meg sorba jönnek a problémák :/

szerk. megoldva :) viszont az akksi idő még mindig szarul van :/ tegnap nyomtam resetet lemerülés előtt. hagytam is aztán lemerülni majd feltöltöttem. ma újraindítotam simán és 79%ról 46ra esett le :/

Nem elérhető csabastv

• PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNEA Stock
« Reply #1033 Dátum: 2013, 11 14, 09:38:06 »
szerk. megoldva :) viszont az akksi idő még mindig szarul van :/ tegnap nyomtam resetet lemerülés előtt. hagytam is aztán lemerülni majd feltöltöttem. ma újraindítotam simán és 79%ról 46ra esett le :/

Szia,
Minden ROM-olás után, pontosabban kernelcsere után így van !
Én nem csinálok vele semmit 5-10 töltési ciklus, azaz kb. 1 hét alatt beáll, utána már nem csinálja.
Nem lesz baja se a telefonnak, se az aksinak !
Egyébként nézd meg ilyenkor az aksi görbét, és látni fogod, hogy újraindítás után felfelé megy, akár 10-20%-ot is tud emelkedni.

Spyke

• Vendég
« Reply #1034 Dátum: 2013, 11 15, 04:38:48 »
Szia,
Minden ROM-olás után, pontosabban kernelcsere után így van !
Én nem csinálok vele semmit 5-10 töltési ciklus, azaz kb. 1 hét alatt beáll, utána már nem csinálja.
Nem lesz baja se a telefonnak, se az aksinak !
Egyébként nézd meg ilyenkor az aksi görbét, és látni fogod, hogy újraindítás után felfelé megy, akár 10-20%-ot is tud emelkedni.

okés meglesz majd figyelem. :) és mi van ezzel hogy akár kikapcsolom a telót majd be vagy simán rebootot nyomok miután elindult nem magyar a nyelv hanem vmi Tieng Viet vagy micsoda :S nincs vmi megoldás hogy elmentse hogy én magyarul akarom használni?:/ vagy ez csak nálam jelent meg?

Spyke

• Vendég
« Reply #1035 Dátum: 2013, 11 26, 01:28:11 »
tudja valaki hogyan lehetne egyéni shutdown animációt beállítani? csak mert hiába cserélem le a qmg fájlt a system/media/video/shutdown mappán belül van amikor nem is jelez ki semmit csak annyit ír ki hogy leállítás van amikor meg kisebb részleteket ad be a bootanimation fájlból :/