Igen, ezt szedtem le. A telefon adatokba nem néztem bele, viszont sikerült hazavágni a telefont. Nem olvastam kellően utána, és kernel tisztítás után rögtön rátettem a XWLSN_STOCK_KERNEL_CWM.zip kernelt. Cserébe kiirja, hogy probléma van az aláírással, nem tudok semmit sem csinalni. Tipp/tanács? Remélem, nem én vagyok az első, aki ilyen hülye volt, és van orvoslás. Délután gép közelben leszek, onnan könnyebb dolgom lesz?
Azt azért igazán nem értem, hogyha kérsz segítséget, akkor miért nem aszerint csinálod? Nem véletlenül azt a kernelt javasoltam ahhoz a romhoz.
Javaslom, hogy az sd-re csinálj egy könyvtárat, amibe másold be (egy helyen legyenek) a kernel tisztítót, a kerneleket és a gyári romot.
Még PC nélkül megteheted az alábbiakat: újra kernel tisztitás, utána vagy a dori kernelt, vagy a siyah kernelt tedd fel recoveryből, majd reboot recovery. Full wipe után mehet fel a letöltött gyári rom.
Ha ez nem jönne össze -amit kétlek- akkor marad a PC+Odin.
Az pedig:
1. Kernel letöltés You are not allowed to view links.
Register or
Login vagy You are not allowed to view links.
Register or
Login2. Odin letöltése, ha nincs a PC-én (google, odin 3.04v)
3. 3+1 files rom letöltés You are not allowed to view links.
Register or
Login oldalról a I9100-XWLSJ-3+1-file.rar file
4. Recoveryből kernel tisztitó futtatás, majd telo kikapcs, utána download módba történő indítás
Indítsd el az Odin-t rendszergazdaként, ellenőrizd, hogy az első kockában sárga-e a COM port, ha igen minden rendben
5. Az Odin-ban legyen pipa az AUTO REBOOT és a F.RESET TIME előtt (alapértelmezett beállítás)
6. A PDA részhez tallózd be a CODE_I9100XWLSS_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 file-t, a modemhez MODEM_I9100XXMS2_REV_02_CL1266580.tar.md5 file-t, a CSC-ez pedig a CSC_OXF_I9100OXFLS3_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 filet. A PIT-hez pedig a u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit filet.
7. Kattints a START gombra. Ha kész a romfrissítés (kb. 2-4 perc), a készülék újraindul, és készen is vagyunk. Az odint csak akkor kapcsold le, amikor már bejelentkezik az országválasztó.
8. Ha rootolni is akarod a telot, akkor amint a rendszer felállt, akkor kikapcs és megint Odin és a pda-hoz tallózd be bármelyik fenntebb megadott kernelt, de itt már ne legyenek pipák a re-partitionnál.
Remélem elég részletes és érthető a leírás, ha nem értesz valamit, akkor kérdezz.