2024, 11 24, 12:50:06

Szerző Téma: [Kernel]PhilZ-cwm6-I9100 v4.24 Safe Stock Kernel+CWM6+Root-XWLSD  (Megtekintve 21533 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető cannabis576

• Nem: Férfi
  • PFC Megszállott
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy S2 4.1.2
  • PDA ROM: Siyah Kernel v4.1.5
Re: [Kernel]PhilZ-cwm6-I9100 v4.24 Safe Stock Kernel+CWM6+Root-XWLSD
« Reply #75 Dátum: 2013, 05 16, 06:50:09 »
4.1.2-re fel lehet rakni?
Bevinném az androidot az almásba :)

Nem elérhető kungzi

• Májsztró :)
  • PDA: Samsung GT-i9100 Galaxy S2
  • PDA ROM: Stock XEH XWLSS Jelly Bean 4.1.2
« Reply #76 Dátum: 2013, 05 16, 11:44:39 »
Szerinted? Csak poénból van a jb romok, kernelek topicban. :ima:

Nem elérhető hori-zoli

• Navigáció / Navigation: iGO PRIMO
« Reply #77 Dátum: 2013, 06 27, 21:56:39 »
Ennek van frissebb verziója??
Érdemes felrakni??

Nem elérhető Grand1

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic-IGO
  • PDA: SM-G960F/DS
  • PDA ROM: XXS2BRJ6
« Reply #78 Dátum: 2014, 01 31, 10:07:26 »
Üdvözlök mindenkit!
Szeretném rootolni a telefonomat,  I9100 XWLSW, melyik PhilZ kell hozzá és honnan tudom letölteni?  A PhilZ-CWM6-XWLSD-OXX-4.35 megvan, de nem tudom, hogy jó-e hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget.
 :ima:
Grand1

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #79 Dátum: 2014, 01 31, 10:16:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdvözlök mindenkit!
Szeretném rootolni a telefonomat,  I9100 XWLSW, melyik PhilZ kell hozzá és honnan tudom letölteni?  A PhilZ-CWM6-XWLSD-OXX-4.35 megvan, de nem tudom, hogy jó-e hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget.
 :ima:
Ez jó hozzá, csak nem biztos, hogy ettől rootolt lesz a telod. Javaslom helyette a "Kernel_Dorimanx-V8.43-[12-21]-[24-10]-TAR-FOR-ODIN"-t, link: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Grand1

• PFC Fan
« Reply #80 Dátum: 2014, 02 01, 12:56:36 »
Nagyon szépen köszönöm, de, hogy kell telepíteni? Ki kell csomagolni? Mehet közvetlenül a telefonra, vagy Odin? :ima:
Grand1

Nem elérhető andreas49

« Reply #81 Dátum: 2014, 02 01, 13:01:27 »
Nagyon szépen köszönöm, de, hogy kell telepíteni? Ki kell csomagolni? Mehet közvetlenül a telefonra, vagy Odin? :ima:
Azon a linken találsz *.tar kiterjesztésűt -> ezt odinnal lehet feltenni. Találsz *.zip kiterjesztésűt, azt recovery-ből lehet feltenni.
Nem kell a *.zip-et kicsomagolni

Nem elérhető Grand1

• PFC Fan
« Reply #82 Dátum: 2014, 02 02, 14:28:40 »
Köszönöm szépen, a segitséget. :)
Grand1

Nem elérhető Grand1

• PFC Fan
« Reply #83 Dátum: 2014, 02 03, 08:10:50 »
Üdvözlet.
Letöltöttem mind a négy zip fájlt, külön próbáltam mindegyiket, de nem rootolt, hibát irt ki.
Mit tegyek?
 :(
Grand1

Nem elérhető andreas49

« Reply #84 Dátum: 2014, 02 03, 09:24:16 »
Üdvözlet.
Letöltöttem mind a négy zip fájlt, külön próbáltam mindegyiket, de nem rootolt, hibát irt ki.
Mit tegyek?
 :(
Melyik 4 file-t töltötted le?
Csak 1-et kell, amit korábban is megadtam. A 8.43-as verziót. A 9.43-as CM-hez való, azzal nem lehet és tényleg hibát ír ki.
Töltsd le a 8.43-as *.tar kiterjesztésűt és odin-nal tedd fel, annak rootolni kell a telót. Nem kell kicsomagolni, csak betallózni az odinba a "PDA" részbe. Ne kapcsold le a telefont (usb kábelt), amig az odin nem jelezz (added)

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy note 3
  • PDA ROM: KitKat 4.4.1 N9005XXUENC3
« Reply #85 Dátum: 2014, 05 13, 22:01:28 »
Üdv! Cyanogen kitkat-et tettem a telefonra, de vissza szeretném a gyári tömörített. Keresgettem, olvasgattam, de inkább Tőletek, tapasztalt motorosoktól szeretnék segítséget. Be tudnátok linkelni azokat a fájlokat, amikkel recoveryben vissza tudnám hozni a JB-t? Tmobileos vagyok egyébként. Nagyon hálás lennék a segítségért!!

Nem elérhető andreas49

« Reply #86 Dátum: 2014, 05 14, 13:04:19 »
Üdv! Cyanogen kitkat-et tettem a telefonra, de vissza szeretném a gyári tömörített. Keresgettem, olvasgattam, de inkább Tőletek, tapasztalt motorosoktól szeretnék segítséget. Be tudnátok linkelni azokat a fájlokat, amikkel recoveryben vissza tudnám hozni a JB-t? Tmobileos vagyok egyébként. Nagyon hálás lennék a segítségért!!
Hali
Ha jól értem, akkor KitKat-ról akarsz visszafelé felrakni JB-és gyári romot (root-tal, vagy nélkül?)
Akkor először is  JB kompatibil kernelt kell felvarázsolnod, ez lehet pl. Siyah vagy Dorimanx is. Előtte kell mindéppen kernel tisztitó
No.1 mindenek előtt: mentés, mentés és mentés
1. Recoveryből kernel tisztitás You are not allowed to view links. Register or Login
2. JB kompatibilis kernel:
          dorimanx: You are not allowed to view links. Register or Login
         siyah: You are not allowed to view links. Register or Login
3. Gyári rom felrakás, melyet én odin-nal tennék fel és 3+1 file-s verziót, ez a legtisztább telepítés
         3+1 files You are not allowed to view links. Register or Login!NJZk1KqZ!GLlrySTC4qfcpl_7TKTHKFCjFE918bL1njdvqOY1JMQ
                           You are not allowed to view links. Register or Login!IcQnSbrC!rq28IIhwdzK-g-CuSfvWLVJ7GJH9Z5wta0_f3Gy1w0g
                           You are not allowed to view links. Register or Login!gJYwjBjL!UAafLwZfigTODZXq3hyeBCt2gXZIUDRHsuokEsvtph4[/url]
         vagy 1 file-s gyári rom recoveryből You are not allowed to view links. Register or Login oldalról, de itt regisztrálni kell, hogy
         le tud tölteni Latest firmware             
                          info PDA: I9100XWLSW
                                CSC: I9100TMHLS6
                               MODEM: I9100XXMS3
         vagy a You are not allowed to view links. Register or Login oldal, melyet amúgy is javaslom elolvasni
         kezdetnek.
         Ez a második és harmadik eljárás recoveryből megy, de előtte kell full wipe (dalvik cache, cache, system, data..)
Remélem nem hagytam ki semmit, az 1. hsz-et tanulmányozd , ha most kezded a rom telepítést. Kérdez, ha nem értesz valamit, mint a gombokat nyomkodod.

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #87 Dátum: 2014, 05 14, 18:59:27 »
Hali
Ha jól értem, akkor KitKat-ról akarsz visszafelé felrakni JB-és gyári romot (root-tal, vagy nélkül?)
Akkor először is  JB kompatibil kernelt kell felvarázsolnod, ez lehet pl. Siyah vagy Dorimanx is. Előtte kell mindéppen kernel tisztitó
No.1 mindenek előtt: mentés, mentés és mentés
1. Recoveryből kernel tisztitás You are not allowed to view links. Register or Login
2. JB kompatibilis kernel:
          dorimanx: You are not allowed to view links. Register or Login
         siyah: You are not allowed to view links. Register or Login
3. Gyári rom felrakás, melyet én odin-nal tennék fel és 3+1 file-s verziót, ez a legtisztább telepítés
         3+1 files You are not allowed to view links. Register or Login!NJZk1KqZ!GLlrySTC4qfcpl_7TKTHKFCjFE918bL1njdvqOY1JMQ
                           You are not allowed to view links. Register or Login!IcQnSbrC!rq28IIhwdzK-g-CuSfvWLVJ7GJH9Z5wta0_f3Gy1w0g
                           You are not allowed to view links. Register or Login!gJYwjBjL!UAafLwZfigTODZXq3hyeBCt2gXZIUDRHsuokEsvtph4[/url]
         vagy 1 file-s gyári rom recoveryből You are not allowed to view links. Register or Login oldalról, de itt regisztrálni kell, hogy
         le tud tölteni Latest firmware             
                          info PDA: I9100XWLSW
         vagy a You are not allowed to view links. Register or Login oldal, melyet amúgy is javaslom elolvasni
         kezdetnek.
         Ez a második és harmadik eljárás recoveryből megy, de előtte kell full wipe (dalvik cache, cache, system, data..)
Remélem nem hagytam ki semmit, az 1. hsz-et tanulmányozd , ha most kezded a rom telepítést. Kérdez, ha nem értesz valamit, mint a gombokat nyomkodod.

Üdv!

Először is nagyon köszönöm a segítséget!!! Rengeteg fölöslegesen sötétben botorkálós időtől mentettél meg, mert én biztos vagyok benne, hogy nem találtam volna megfelelő fájlokat.
Tehát akkor összegezve (leginkább a magam megnyugvása érdekében);

Először is az efs mappáról készítettem másolatot az sd-re.
Recoveryben clean kernel telepítem.
Recoveryt rebootolom.
Full wipe data, cache, dalvik cache.
Telepítem a dorimanx kernelt telepítem.
Recovery reboot.
Full wipe újra.
Format system.
JB romot telepítem.
Rebootolom a készüléket, és ennyi?

Túl sok volt a wipe, vagy ok, ha ennyiszer csinálom?
GAPPS-et nem kell telepíteni? Ha igen tudnál azt is belinkelni?
A Sammobile oldaláról szedtem le egy I9100XWLSW_I9100TMHLS6_TMH.zip fájlt. Ezt dobtam ki, amikor megadtam a készülék adatokat, de a modem rész I9100XXMS3-at írt, nekem viszont I9100XXMS2 van. Erre nem dobott ki semmit, csak a 3-ra. Nem probléma, ha ettől még felteszem?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!  :taps: :taps:

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #88 Dátum: 2014, 05 14, 21:19:37 »

Üdv!

Először is nagyon köszönöm a segítséget!!! Rengeteg fölöslegesen sötétben botorkálós időtől mentettél meg, mert én biztos vagyok benne, hogy nem találtam volna megfelelő fájlokat.
Tehát akkor összegezve (leginkább a magam megnyugvása érdekében);

Először is az efs mappáról készítettem másolatot az sd-re.
Recoveryben clean kernel telepítem.
Recoveryt rebootolom.
Full wipe data, cache, dalvik cache.
Telepítem a dorimanx kernelt telepítem.
Recovery reboot.
Full wipe újra.
Format system.
JB romot telepítem.
Rebootolom a készüléket, és ennyi?

Túl sok volt a wipe, vagy ok, ha ennyiszer csinálom?
GAPPS-et nem kell telepíteni? Ha igen tudnál azt is belinkelni?
A Sammobile oldaláról szedtem le egy I9100XWLSW_I9100TMHLS6_TMH.zip fájlt. Ezt dobtam ki, amikor megadtam a készülék adatokat, de a modem rész I9100XXMS3-at írt, nekem viszont I9100XXMS2 van. Erre nem dobott ki semmit, csak a 3-ra. Nem probléma, ha ettől még felteszem?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!  :taps: :taps:

Hát ez nem nagyon jött össze :( A fent leirtak szerint probalkoztam, de valamiért a rom nem ízlik neki... A Cleaner, meg a dorimanx felment, de rom nem. Keresgelek, de szívesen veszem, ha van rá gyógymód...

Nem elérhető andreas49

« Reply #89 Dátum: 2014, 05 15, 09:53:32 »
Hát ez nem nagyon jött össze :( A fent leirtak szerint probalkoztam, de valamiért a rom nem ízlik neki... A Cleaner, meg a dorimanx felment, de rom nem. Keresgelek, de szívesen veszem, ha van rá gyógymód...
A dori kernel után nem kell újra full wipe, de az nem okozhat hibát. A format system a full wipe után kell, majd kernel telepítés.
A Sammobile oldaláról levett *.zip file jó, azt tedd fel. Semmiféle gapps nem kell ehhez, mivel ez nem fözött rom, vagy CM rom.
Mit ir ki, amikor nem megy fel a rom? Nem véletlen, hogy a 3+1 file-s rom telepítést javasoltam, az mindent 'kipucol'.
Tedd fel újra cleaner után a dori kernelt és csinálj 1 full wipe-t, majd format sdcard0-t. (Gondolom a letöltött file-k sdcard1-en -külső sd- vannak). Ezután próbáld újra felrakni a gyári romot, amit letöltöttél. Reboot után kb. 4-6 percig fog molyolni, legyél vele türelmes.
Ha mégsem megy, akkor a dori helyett próbáld meg a siyah kernellel. (Bár a dori alapja a siyah)
Másik megoldás lehet. ha kernel tisztitás után felrakod a 3+1 file-s romot, majd erre teszed fel a letöltött gyári romot. Bár a 3+1-es is gyári, csak nem specifikus HU tmobilos

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #90 Dátum: 2014, 05 17, 00:27:59 »
A dori kernel után nem kell újra full wipe, de az nem okozhat hibát. A format system a full wipe után kell, majd kernel telepítés.
A Sammobile oldaláról levett *.zip file jó, azt tedd fel. Semmiféle gapps nem kell ehhez, mivel ez nem fözött rom, vagy CM rom.
Mit ir ki, amikor nem megy fel a rom? Nem véletlen, hogy a 3+1 file-s rom telepítést javasoltam, az mindent 'kipucol'.
Tedd fel újra cleaner után a dori kernelt és csinálj 1 full wipe-t, majd format sdcard0-t. (Gondolom a letöltött file-k sdcard1-en -külső sd- vannak). Ezután próbáld újra felrakni a gyári romot, amit letöltöttél. Reboot után kb. 4-6 percig fog molyolni, legyél vele türelmes.
Ha mégsem megy, akkor a dori helyett próbáld meg a siyah kernellel. (Bár a dori alapja a siyah)
Másik megoldás lehet. ha kernel tisztitás után felrakod a 3+1 file-s romot, majd erre teszed fel a letöltött gyári romot. Bár a 3+1-es is gyári, csak nem specifikus HU tmobilos

Se a dorival, se a siyah kernellel nem megy. Nem értem. Azzal nem lehet a baj, hogy - amint azt már írtam - xxmss2-t ír a készülékem, de erre viszont nem ad ki frissitest, én viszont ennek ellenére leszedtem az xxms3-ra valót? Az a baj, hogy tényleg nem értek hozzá, csak spekulálok... Vagy a kernellel lenne baj? Akárhogy próbálom, Installation aborted.  :'(
A 3+1 es verziot nem tudom megcsinálni, mert nincs jelenleg használható PC ám. Csak a recovery jöhet szóba.

Nem elérhető andreas49

« Reply #91 Dátum: 2014, 05 17, 09:18:40 »
Se a dorival, se a siyah kernellel nem megy. Nem értem. Azzal nem lehet a baj, hogy - amint azt már írtam - xxmss2-t ír a készülékem, de erre viszont nem ad ki frissitest, én viszont ennek ellenére leszedtem az xxms3-ra valót? Az a baj, hogy tényleg nem értek hozzá, csak spekulálok... Vagy a kernellel lenne baj? Akárhogy próbálom, Installation aborted.  :'(
A 3+1 es verziot nem tudom megcsinálni, mert nincs jelenleg használható PC ám. Csak a recovery jöhet szóba.
Ezt a verziót töltötted le?:PDA: I9100XWLSW
                                      Added: 2013-07-31
Ha a modem verziója eltér, az nem lehet oka az abortednek. Most ezek után elindul a telód?
Ha igen, akkor mi van a beállítások->telefonról részben? Android verzió? Kernel verzió? Build?
Van-e MobilOdin-od?

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #92 Dátum: 2014, 05 17, 12:27:35 »

Igen, ezt szedtem le. A telefon adatokba nem néztem bele, viszont sikerült hazavágni a telefont. Nem olvastam kellően utána, és kernel tisztítás után rögtön rátettem a XWLSN_STOCK_KERNEL_CWM.zip kernelt. Cserébe kiirja,  hogy probléma van az aláírással, nem tudok semmit sem csinalni. Tipp/tanács? Remélem,  nem én vagyok az első, aki ilyen hülye volt, és van orvoslás.  Délután gép közelben leszek,  onnan könnyebb dolgom lesz?

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #93 Dátum: 2014, 05 17, 12:32:43 »
Igen, ezt szedtem le. A telefon adatokba nem néztem bele, viszont sikerült hazavágni a telefont. Nem olvastam kellően utána, és kernel tisztítás után rögtön rátettem a XWLSN_STOCK_KERNEL_CWM.zip kernelt. Cserébe kiirja,  hogy probléma van az aláírással, nem tudok semmit sem csinalni. Tipp/tanács? Remélem,  nem én vagyok az első, aki ilyen hülye volt, és van orvoslás.  Délután gép közelben leszek,  onnan könnyebb dolgom lesz?

Egyébként nem rebootoltam a készüléket, mivel azt írta,  hogy installation aborted. Rögtön,  még recoverybol vissza tettem a kitkat et.

Nem elérhető andreas49

« Reply #94 Dátum: 2014, 05 17, 14:37:15 »
Azt azért igazán nem értem, hogyha kérsz segítséget, akkor miért nem aszerint csinálod? Nem véletlenül azt a kernelt javasoltam ahhoz a romhoz.
Javaslom, hogy az sd-re csinálj egy könyvtárat, amibe másold be (egy helyen legyenek) a kernel tisztítót, a kerneleket és a gyári romot.
Még PC nélkül megteheted az alábbiakat: újra kernel tisztitás, utána vagy a dori kernelt, vagy a siyah kernelt tedd fel recoveryből, majd reboot recovery. Full wipe után mehet fel a letöltött gyári rom.
Ha ez nem jönne össze -amit kétlek- akkor marad a PC+Odin.
Az pedig:
1. Kernel letöltés You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login
2. Odin letöltése, ha nincs a PC-én (google, odin 3.04v)
3. 3+1 files rom letöltés You are not allowed to view links. Register or Login oldalról a I9100-XWLSJ-3+1-file.rar file
4. Recoveryből kernel tisztitó futtatás, majd telo kikapcs, utána download módba történő indítás
 Indítsd el az Odin-t rendszergazdaként,  ellenőrizd, hogy az első kockában sárga-e a COM port, ha igen minden rendben
5. Az Odin-ban legyen pipa az AUTO REBOOT és a F.RESET TIME előtt (alapértelmezett beállítás)
6. A PDA részhez tallózd be a CODE_I9100XWLSS_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 file-t, a modemhez MODEM_I9100XXMS2_REV_02_CL1266580.tar.md5 file-t, a CSC-ez pedig a CSC_OXF_I9100OXFLS3_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 filet. A PIT-hez pedig a u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit filet.
7. Kattints a START gombra. Ha kész a romfrissítés (kb. 2-4 perc), a készülék újraindul, és készen is vagyunk. Az odint csak akkor kapcsold le, amikor már bejelentkezik az országválasztó.
8. Ha rootolni is akarod a telot, akkor amint a rendszer felállt, akkor kikapcs és megint Odin és a pda-hoz tallózd be bármelyik fenntebb megadott kernelt, de itt már ne legyenek pipák a re-partitionnál.
Remélem elég részletes és érthető a leírás, ha nem értesz valamit, akkor kérdezz.

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #95 Dátum: 2014, 05 17, 16:12:01 »
Azt azért igazán nem értem, hogyha kérsz segítséget, akkor miért nem aszerint csinálod? Nem véletlenül azt a kernelt javasoltam ahhoz a romhoz.
Javaslom, hogy az sd-re csinálj egy könyvtárat, amibe másold be (egy helyen legyenek) a kernel tisztítót, a kerneleket és a gyári romot.
Még PC nélkül megteheted az alábbiakat: újra kernel tisztitás, utána vagy a dori kernelt, vagy a siyah kernelt tedd fel recoveryből, majd reboot recovery. Full wipe után mehet fel a letöltött gyári rom.
Az pedig:
1. Kernel letöltés You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login
3. 3+1 files rom letöltés You are not allowed to view links. Register or Login oldalról a I9100-XWLSJ-3+1-file.rar file
4. Recoveryből kernel tisztitó futtatás, majd telo kikapcs, utána download módba történő indítás
 Indítsd el az Odin-t rendszergazdaként,  ellenőrizd, hogy az első kockában sárga-e a COM port, ha igen minden rendben
5. Az Odin-ban legyen pipa az AUTO REBOOT és a F.RESET TIME előtt (alapértelmezett beállítás)
6. A PDA részhez tallózd be a CODE_I9100XWLSS_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 file-t, a modemhez MODEM_I9100XXMS2_REV_02_CL1266580.tar.md5 file-t, a CSC-ez pedig a CSC_OXF_I9100OXFLS3_1156082_REV00_user_low_ship.tar.md5 filet. A PIT-hez pedig a u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit filet.
7. Kattints a START gombra. Ha kész a romfrissítés (kb. 2-4 perc), a készülék újraindul, és készen is vagyunk. Az odint csak akkor kapcsold le, amikor már bejelentkezik az országválasztó.
8. Ha rootolni is akarod a telot, akkor amint a rendszer felállt, akkor kikapcs és megint Odin és a pda-hoz tallózd be bármelyik fenntebb megadott kernelt, de itt már ne legyenek pipák a re-partitionnál.
Remélem elég részletes és érthető a leírás, ha nem értesz valamit, akkor kérdezz.

Teljesen igazad van! Egész egyszerűen türelmetlen voltam, de hát az okos ember más hibájábol, a hülye meg a sajátjábol (se) tanul...
Na most már a kezdésnél fenn akadtam, ugyanis recoveryből még a tisztitot se inditja.

#MANUAL MODE#
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code: XEH
Successfully applied multi-CSC.

-- Install /sdcard/Download ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...

E:signature verification failed

Mindezt egy Android system recovery <3e> menüben.
Hagyjam ki a tisztitást, vagy próbáljam meg Odinnal lefuttatni download modban?

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #96 Dátum: 2014, 05 17, 17:27:12 »
Teljesen igazad van! Egész egyszerűen türelmetlen voltam, de hát az okos ember más hibájábol, a hülye meg a sajátjábol (se) tanul...
Na most már a kezdésnél fenn akadtam, ugyanis recoveryből még a tisztitot se inditja.

#MANUAL MODE#
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code: XEH
Successfully applied multi-CSC.

-- Install /sdcard/Download ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...

E:signature verification failed

Mindezt egy Android system recovery <3e> menüben.
Hagyjam ki a tisztitást, vagy próbáljam meg Odinnal lefuttatni download modban?

Na sikerült... Odinnal feltettem a Dorimanx kernelt. ezzel elértem, hogy le tudtam futtatni a tisztitot. most várok, hogy leszedjek erre a gépre valamit, ami ki tudja csomagolni a 3+1-es .rar-t.
Recoveryből sehogy sem teszi fel a gyári romot. clean után feltettem a dorimanx-ot, reboot recovery, full wipe, rom telepités, de ugyanugy felborul a droid-installation aborted. Most probálom a 3+1-es megoldást.

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #97 Dátum: 2014, 05 17, 18:10:36 »
Na király!!! Sikerült! Meg van minden odáig, hogy "ha rootolni akarom, akkor tegyem fel a fenti kernelek bármelyikét" Ezek szerint jelen állapotban, az új, gyári rommal feltehetem a Dorimanx-ot, ezzel rootolva lesz a telefon, és nem zavar be semmilyen szinten a működésébe?

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
« Reply #98 Dátum: 2014, 05 18, 00:47:43 »
Az pedig:

Üdv! Szeretném megköszönni a segítséget! Minden klappolt, és megtanultam, hogy jobb követni az utasításokat, mint saját kútfőből akciózgatni! Egyszerű volt az egész, ha a segítségedet követtem szóról szóra! Vissza kaptam a telefonom úgy, ahogy szerettem, és még egy STweaks is került rá, amit ugyan még nem ismerek, de  :olvass: , és szerintem még ezzel is tudom majd egy kicsit tuningolni az öreget  :p
Köszi mindent mégegyszer!! :taps:

Nem elérhető andreas49

« Reply #99 Dátum: 2014, 05 18, 09:29:09 »
Üdv! Szeretném megköszönni a segítséget! Minden klappolt, és megtanultam, hogy jobb követni az utasításokat, mint saját kútfőből akciózgatni! Egyszerű volt az egész, ha a segítségedet követtem szóról szóra! Vissza kaptam a telefonom úgy, ahogy szerettem, és még egy STweaks is került rá, amit ugyan még nem ismerek, de  :olvass: , és szerintem még ezzel is tudom majd egy kicsit tuningolni az öreget  :p
Köszi mindent mégegyszer!! :taps:
Hali,
Örülök, hogy sikerült megoldani, tegnap már a válaszom után nem voltam gép közelben, ezért nem tudtam válaszolni, de ezek szerint megoldotad