2024, 11 29, 07:55:54

Szerző Téma: [ROM]CriskeloRom V30 XWKJ2 2.3.5  (Megtekintve 49380 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: [ROM]CriskeloRom V30 XWKJ2 2.3.5
« Reply #650 Dátum: 2012, 03 07, 13:44:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valamint amik vannak témák hozzá, meg battery skinek...azok zipek, azok is rendesen recoveryből install? Meg van valami fixer hozzá...amit szintén nem enged letölteni, de valami 20 megás valami...az nincs meg véletlenül? :oops:
A KI3 az teljesen rendben van, mehet rá! Az a fix, ha jól gondolom, a jobbról balra írásra vonatkozik, tehát hacsak nem arab, vagy ilyesmi vagy, akkor az neked nem kell. :p A témákra pedig még nagyon ráérsz, hiszen még fel sem tetted, criskelo elég komolyan kiszínezi a romjait, lehet, hogy elsőre megtetszik neked! ;)

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #651 Dátum: 2012, 03 07, 13:53:53 »
A KI3 az teljesen rendben van, mehet rá! Az a fix, ha jól gondolom, a jobbról balra írásra vonatkozik, tehát hacsak nem arab, vagy ilyesmi vagy, akkor az neked nem kell. :p A témákra pedig még nagyon ráérsz, hiszen még fel sem tetted, criskelo elég komolyan kiszínezi a romjait, lehet, hogy elsőre megtetszik neked! ;)

Köszönöm :)
KK5-re megy fel ;)

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #652 Dátum: 2012, 03 07, 15:17:14 »
Nos, sikerült feltennem,de miért van az, hogy ha töltenék le hozzá egy témát, szintén nem jön be a link? :(
Alapból ebbe ICS-s téma van...ami nem igazán tetszik...de se telóról a criskelo menüből nem tudom letölteni, se linkről :(
Miért?:(

Nem elérhető Fubi_75

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung i9500
  • PDA ROM: Prism™ Barebone
« Reply #653 Dátum: 2012, 03 07, 16:26:07 »
Nos, sikerült feltennem,de miért van az, hogy ha töltenék le hozzá egy témát, szintén nem jön be a link? :(
Alapból ebbe ICS-s téma van...ami nem igazán tetszik...de se telóról a criskelo menüből nem tudom letölteni, se linkről :(
Miért?:(

Témát nem nagyon csináltak rá. Sokan kérték is, de nem lett pl. a GalaxyBlue sem megcsinálva... Volt egy, amit letöltöttem BlackBlue JKay-el, de nem próbáltam ki. Ha kell feldobom valahová. Amúgy jó kis Rom, bár közel 2 hónap használat után lecseréltem, mert két wipe újratelepítés után is fagyott. Csak akku kivétellel tudtam újraindítani! Inkább Anzo Holo romját használom most!