0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok ÖTudnátok nekem segíteni?Galaxy ace em van S5830iXXMC1-S5830iXXMB2 2.3.6 os androiddal. a systemből tőrőltem a treeoffice-t hogfy legyen hely a systemben. hiába rootolom nem ad rendszergazdai jogot. mind a 2 root-al próbáltam de nem megy. már teljesen gyári beállításra is bisszaállítottam de úgysem megy.
Root:Amire szükséged lesz:You are not allowed to view links. Register or LoginvagyYou are not allowed to view links. Register or LoginEzt a tömörített mappát, kicsomagolás nélkül fel kell másolni a bővítőkártya gyökerére.1. Kikapcsolod a telefont.2. Visszakapcsolod, de úgy, hogy nyomva tartod a bekapcsoló gombot, és a Home- gombot, addig míg meg nem jelenik a recovery menü.3. a nyilakkal kiválasztod a "apply update from sdcard" opció home-gombbal belépsz.4. Elindítod a "gingerBread_root.zip fájt.5. Ha végzett, visszalépsz, és "reboot system now"-ra kattintasz.Rootolva van a készüléked Unroot:You are not allowed to view links. Register or LoginFelmásolod a bővítőkártya gyökerére.1. Kikapcsolod a telefont.2. Visszakapcsolod, de úgy, hogy nyomva tartod a bekapcsoló gombot, és a Home- gombot, addig míg meg nem jelenik a recovery menü.3. Ebben az esetben is, ha megjelenik a recovery menü a nyilakkal kiválasztod a "apply update from sdcard" opció home-gombbal belépsz.4. Megkeresed/elindítod az unroot.zip fájt.5. Ha végzett, visszalépsz, és "reboot system now"-ra kattintasz.Törölte az össze fájt ami a teleno rootolásához kell.Unrootolt a készüléked