0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A JVT amit letöltöttem 2 Modemet tartalmaz. Egy home multi és egy sima multi. Melyik kell nekem?
multi
Egy csomó minden (mappák, benne a régi fájlok) rajta maradt a telefonon az előző rendszerből, pedig reparttal raktam fel, és elötte csináltam factory resetet is. :S Hogy lehetne legyalulni az egészet???
Na mindjárt fent van a főzelék. Ha kész utána van még valami teendő. Nincsenek felesleges fájlok amiket ki kell irtani? Lehet csinálni gyári beállítás visszaállítást? Mintha a réginél ugy lett volna hogy nem szabad mert akkor tégla lesz. Itt is igy van?Szerk:Most vajon jó kernelem van? Amit a ROM-ba főztem vagy amit csak ugy feltettem a recovery miatt? Hol tudom ellenőrizni?
Hol maradtak a fájlok meg mappák?
A belső SD-n maradtak, de leformáztam, és csináltam egy gyári beállítást. Igy most jónak tűnik. Köszönöm a segítséget. Mit értesz az alatt hogy fagyasztani?
Felraktam a BLN controlt, de mikor elindítom azt irja nem aktví. A recoveryben nem találom sehol hogy hol lehetne bekapcsolni. Tudtok rá valami megoldást?
Milyen kerneled van? Nem mindegyik támogatja.Módosítsd légyszives a profilod, a könnyebbség kedvéért.
Frissítettem a profilt. De ha kernelt szeretnék cserélni, akkor csak simán rátolok ODIN-nal egyet? Nem gond hogy ezt a ROM-ot ugy főztem hogy bele a kernelt is? Egyébként Galaxian-t néztem, hogy ott van BLN támogatás, meg Voodoo Sound is. Ebben egyik sem?! :S
Nem gond. Kernelt bármikor tudsz cserélni. Csak betallózod odinban a PDA részhez és kész.SM kernelben egyik sincs. A legtöbben a Semphore kernelt használjuk, ebben benne van minden ilyesmi.
Ha jól nézem akkor ez a topikja: You are not allowed to view links. Register or LoginA legújabb változatot érdemes letölteni? Akkor ezt jobban ajánlod mint a galaxiant? Egyébként a kerneltöl függ az üzemidő, vagy csak a stabilitás?
Galaxiant sosem használtam.Üzemidő leginkább a használati szokásoktól függ, engem sosem érdekelt. Van töltőm.
A kernel neve mögött mi az hogy BM? Mindegyikböl van sima és BM... Melyik legyen?Szerk: ha jól látom akkor big memory. És a 720P videó rovására?! Akkor nem kell...
Sziasztok , segítséget szeretnék kérni! Miért nem tudok a konyhán boot animationt váltani? Csak a standardot engedi!?
igen, voltak kompatibilitási gondok (bootloopot okozott), ezért csak a gyári maradt
Új rom, még nincs fent a konyhában, de már tölthető Non wipe. Stock kernel. Jvu modem. Optimized all apk's, zip aligned. You are not allowed to view links. Register or Login
Sokban különbözik a Perka Elinromtól?
hát...nem sokban, de valamiben biztos.Ugyanazokkal a progikkal csinálják az optimalizálást, de valszeg kicsit más beállításokkal (pl tömörítési arány, ilyesmi)ha jól megy az elin, akkor fölösleges felrakni szerintem.
Ha valaki felrakná a Doc's JVU-t valahová azt nagyon megköszönném,mert a multiupload nem igazán akar működni.