Köszi és akkor bele is fogok
Mint a címből láthattátok a mi kis optimus 2x-ünk flashelését fogom leírni nektek, mert nekem először sok gondot jelentett és teljes körű magyar leírást nem találtam.
Így most írok egyet, sok módszer van a flashelésre én most a smartflashtool-os verziót írom le mert nekem ez vált be
Fontos:
A telefonról minden törlődni fog, szóval mindent ments le valahova!!!
Amikre szükségetek lesz:
-Egy gyári rom, mondjuk a v30a amit innen tölthettek le: You are not allowed to view links.
Register or
Login-Smartflashtool amit innen tölthettek le: You are not allowed to view links.
Register or
Login-Lg Driver amit innen tölthettek le: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs akkor a telepítés menete:
1. - Telepítsd az Lg drivert mert enélkül nemfog műköni
2. - Tömörítsd ki a smartflast és indítsd el a SmartFlashTool_P990.exe-t
3. - Kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
4. - Csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez (Lehetőleg alaplapi USB portra és megbízható adatkábellel) miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy Update képernyő
5. - Válaszd ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” NE legyen kiválasztva
6. - A letöltött és kicsomagolt rom-t illeszd a megfelelő helyre (Ap-t az ap sorba CP-t a cp sorba)
7. - Kattints a start ikonra és várd meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
8. - A folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
9. - Csatlakoztasd le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és kapcsoljuk be.
Ui: Ha nem menne, ellenőrizd az alaplapi drivereket a gépeden (Az USB miatt)
Ha ez nem segít akkor ellenőrizd h nem hibás-e az adatkábeled
Ha ez sem oldotta meg a problémád akkor az AP filet a Cp sorba a CP filet pedig az Ap sorba illeszd!
Kérdésekkel, problémákkal, észrevételekkel bátran kommenteljtek