Ezzel azt akarom mondani hogy hiába buherálja az ember többet nem fog tudni és nem is kell neki.
Ami még nagyon jó benne hogy nem kell buherálni hogy működjön,még root se kell neki mert ezen minden flottul megy,még a programok memória kártyára telepítése is..Én eddig akár hány problémát vagy negatívumot olvastam a gépről , egy pár oldallal később kiderült hogy babrálta az illető és azután lett gondja...Na de kérem ami működik azt nem kell buherálni !!! Aki meg arra vágyik, az maradjon a mid-let meg mid pad - meg fly touch illetve az rk sorozatoknál mert ugye azok alapból nem mennek jól tehát minden féle képen buherálni kell őket aminek tablet vesztése és egy papírnehezék nyerése lesz a vége...ÉN MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM ,ÁR ÉRTÉK ARÁNY TÖBB MINT TÖKÉLETES. A rezisztens kijelző sok capaptív multitouchost megszégyenít ebben a modellben.. ÜDV MINDENKINEK...
Szia, csak pár dolgot hagytam bent az idézett szövegben, amire reagálnék.
Valóban 1-2 alap dologra használható, viszont jobb minőségű filmek, már lejátszhatatlanok rajta.
Valóban tökéletesen fut rajta minden, viszont ha több progi/widget lesz telepítve, akkor akár netezés közben is megfagyhat arra hivatkozva, hogy tele a memória.
Na itt jön képbe a root és a custom rom, amik segítségével nagyon sok memória szabadítható fel, egy jó custom rom után már nem fog a memória hiányára panaszkodni, illetve sebességben is nagy előrelépés lesz, nem beszélve a kinézetről.
Tehát elsősorban ezért "babrálják" sokan az androidos készüléküket, hogy jobbá, gyosabbá, szebbé tegyék, nem azért mert esetleg alap állapotában nem lenne használható.
Egyébként ennél a tab-nál tényleg elmondható, hogy alap állapotában csak nagyon nagy kompromisszumokkal használható, szinte kötelező egy másik rom feltétele, ha tényleg ki szeretnénk minden tudását használni, esetleg kis procituning is belefér a jobb sebesség érdekében.
A kijelző: hát a megjelenítése jó/elégséges, viszont a maga a kivitelezése/minősége nem az igazi, nagyon sokszor nem volt neki elég az egyszeri érintés.
Egyébként árát/tudását tekintve/összevetve valóban egy nagyon jó kis tab.