2024, 11 23, 16:08:37

Szerző Téma: ZTE V9 light  (Megtekintve 18099 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
ZTE V9 light
« Dátum: 2011, 03 10, 12:25:20 »
Várjuk a tapasztalatokat, kérdéseket....!

You are not allowed to view links. Register or Login
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
Re: ZTE V9 light
« Reply #1 Dátum: 2011, 03 10, 21:19:18 »
 :D Na  vegyen már valaki egy olyen occó tablettát és gyorsan-gyorsan tesztelje le.. !!! mi ez a lanyhaság ?  :ok:

Nem elérhető névtelen

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Note
  • PDA ROM: ICS LQ3
« Reply #2 Dátum: 2011, 03 11, 08:09:04 »
A rezisztív(ami ugyebár kizárja a multitouchot) kijelző szerintem sokakat eltántorít a megvásárlásától.

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #3 Dátum: 2011, 03 11, 21:33:30 »

:taps: ennek ellenére nekem nem tűnik olyan rossz dolognak  :ok: főleg ennyiéert ????

Nem elérhető stemplar

« Reply #4 Dátum: 2011, 03 11, 21:38:53 »
 :) és itt az első magyar teszt is !!

•600 MHz-es Qualcomm MSM7227 proci, Adreno 200 grafikus chippel
•512 MB SDRAM, 512 MB Flash ROM (és 32 GB-ig bővíthető microSD)
•7"-os, 800x480 pixeles felbontású rezisztív kijelző
•3 Megapixeles hátlapi kamera, valamint 0,3 Megapixeles (640x480-as) előlapi kamera
•3400 mAh-s akksi
•FM rádió
•389-403 g tömeg, forrástól függően
•Android 2.2 Froyo oprendszer

Nem elérhető stemplar

« Reply #5 Dátum: 2011, 03 12, 08:27:09 »
 és itt az első magyar teszt is !!
Készülék adatai
Súly: 389 g
Hosszúság (magasság): 110 mm
Szélesség: 192 mm
Vastagság: 13 mm
Kijelző szélessége: 800 px
Kijelző magassága: 480 px
Adatátvitel
HSDPA
3G/UMTS
WLAN
Alapadatok
Frekvenciasáv: UMTS 2100MHz/1900MHz/900MHz
Kijelző színmélysége: 7"-os rezisztív kijelző
Forgalmazás kezdeti dátuma: 2011.03.08.
Akkumulátor kapacitása [mAh]: 3400
Operációs rendszer: Android 2.2
Frekvenciasáv: 900
Frekvenciasáv: 1900
Frekvenciasáv: 2100 - UMTS
Android OS
Csatlakozás
Bluetooth
GPS
Letöltés
Android Market
Megjelenés
Stílus - érintőképernyő
Memóriafunkciók
Memória mérete (MB-ban): 512 MB
Külső memória típusa: microSD-kártya
Külső memória bővíthetősége: 32 GB-ig bővíthető
Multimédiás szolgáltatások
FM-rádió
Beépített kamera

Nem elérhető Linkin

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #6 Dátum: 2011, 03 13, 13:04:36 »
Mennyibe kerül? én olyan 40 ezerre saccolok nekem a legnagyobb bajom vele hogy 600 mhz-es processzor azért ez elég gáz meg nem kapacitív ilyen tabletet egyáltalán minek csinálnak semmi értelme szerintem mondjuk hogyha 10 ezerbe kerülne akkor megvenném de így esélytelen
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #7 Dátum: 2011, 03 13, 14:13:42 »
Mennyibe kerül? én olyan 40 ezerre saccolok nekem a legnagyobb bajom vele hogy 600 mhz-es processzor azért ez elég gáz meg nem kapacitív ilyen tabletet egyáltalán minek csinálnak semmi értelme szerintem mondjuk hogyha 10 ezerbe kerülne akkor megvenném de így esélytelen
Egyszerűbb ipari felhasználásra tökéletes... :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető stemplar

« Reply #8 Dátum: 2011, 03 13, 20:19:30 »
 :ok:így is van .. pl. Flotta pda- k helyett esetleg vendéglőkbe ..stb. ahol a multituch egyáltalán nem kell. Sales eszköznek a most kapható winmo eszközök helyett egy viszonylag gyors és gps-el !  ( merre járt a céges autó >:( >:( ....)ellátott eszköz.. ezt nem multimédia eszköz , bár elég sok játék is megy rajta mivel van benne 3d gyorsitó is..nem is nagyon van 7" ban jelenleg 60 ft-ért hasonló...

Nem elérhető vacheron

• PDA: Htc Desire
  • PDA ROM: InsertCoin HD 2.0.0
« Reply #9 Dátum: 2011, 03 15, 13:07:12 »
hali mindenkinek, én komolyan gondolkodom egy ilyen vásárlásában! nem hangzik rosszul, bár tényleg lehetne benne nagyobb proci, de ez van.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez is csak headsettes telefonálásra van kihegyezve?
Ha valakinek van egy ilyenje, akkor ossza meg velem az észrevételeket!
köszönöm

Nem elérhető stemplar

« Reply #10 Dátum: 2011, 03 15, 14:32:19 »
 :D én a Blade alapján ennyi pénzért jó vételnek tartom !! ha nem vettem volna egy más Android tablettát.-at belevágnék.. nézzél körül az xda-n már főzött romok is vannak hozzá , sec perc alatt függetleníthető , 700 Mhz-ig húzható és ott a Quadrantban 900 körüli eredményre képes. A navik mennek rajta .A multituch kérdést én nem tartom annyira nagy dolognak.. (persze jó ha van..)

Nem elérhető vacheron

« Reply #11 Dátum: 2011, 03 17, 13:23:40 »
még arra lennék kíváncsi, hogy csak headsettel lehet telefonálni, és hogy magyar-e a telefon amit megveszek?
Ez a 700mhz nem is hangzik rosszul, csak ugye a garancia nem mindegy

Nem elérhető stemplar

« Reply #12 Dátum: 2011, 03 17, 13:31:24 »
Sztem nézzél be egy T..nor boltba.. kihangosítva és headsettel tudsz telefonálni,, elég hülyén nézne ki ha a füledhez tartanál egy 7 colos ..telefont..

Nem elérhető vacheron

« Reply #13 Dátum: 2011, 03 17, 14:34:32 »
rendben van köszönöm a segítségedet.......
be kell menjek, csak nem tudom a választást, mert a v9 light is nagyon tetszik, csak negatívum, hogy nagy, és a proci sem sok benne, a bladeben viszont olvasva a fórumokat, elég sokan panaszkodnak a gps-re................

Nem elérhető Epcys

• PDA: omnia i900
  • PDA ROM: hi1
« Reply #14 Dátum: 2011, 05 28, 09:32:23 »
Sziasztok! Pár napja sikerült vásárolnom 1 ilyen készüléket. Meg kell mondanom nagyon tuti:) 

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #15 Dátum: 2011, 05 28, 09:36:20 »
Sziasztok! Pár napja sikerült vásárolnom 1 ilyen készüléket. Meg kell mondanom nagyon tuti:)
:ok: Várjuk a benyomásokat! :ima:

Nem elérhető Epcys

• PDA: omnia i900
  • PDA ROM: hi1
« Reply #16 Dátum: 2011, 05 30, 08:09:28 »
Nos. A készülék maga jó, nem lehet észrevenni, hogy kicsi a proci. De az 512M rom az katasztrófa. Hiába helyezed át az alkalmazások nagy részét sd-re sipákol, hogy nincs memória. Nincs valami megoldás ennek bővítésére?

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #17 Dátum: 2011, 09 26, 19:16:15 »
Látom ez a vonal eléggé behalt...
Ha még valakinek van ilyen cucc és érdekli 1-2 dolog:

pl.:
alhaXS nevével fémjelzett 2.1 és 2.2 rom is van hozzá, amik rootoltak, szépek, gyorsak és nagyon jól bánnak a memóriával.

CM7 megoldás is létezik rá 2.3.4-es verzióval, a fentihez hasonlóan iszonyat gyors a gyári romhoz képest és nagyon sok szabad memóriát is hagy nekünk és természetesen itt is a kinézet jól sikerült.

Itt van egy fontos dolog!
Ezt a romot csak a GEN2 készülékekre lehet felrakni! Ez elméletileg annyit tesz, hogy 2.2-es android romverziónak kell a tabletünkön lennie a sikeres flesseléshez.

Természetesen ez a rom is rootolt és az újabb verziók már engednek némi procituningot --> max:846MHz, bár a régebbi verziókban már 800MHz körül hajlamos volt a fagyogatásra (a legújabb verziókkal nincsen tapasztalatom, gondolom sokmindent javítottak bennük).

Felrakásuk egyszerűnek mondható, az elsőt egy saját downloaderrel lehet feltenni, a CM7-et pedig CWM segítségével.

Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető kobak1979

• Navigáció / Navigation: sirf 3
  • PDA: samsung omnia i900 / hauwei 8200
  • PDA ROM: i900 dxid1
« Reply #18 Dátum: 2011, 11 17, 18:50:13 »
nos üdv mindenkinek. én a drágalátos feleségemnek vettem egyet  :taps: és eszméletlenül megvagyunk vele elégedve. :ok: amire kitalálták azt tökéletesen teljesíti DE MÁST NEM !!! Ezzel azt akarom mondani hogy hiába buherálja az ember többet nem fog tudni és nem is kell neki. Kijelző és digitálisz pontos műveleti sebessége jó,multi média kiváló,Ez a gép simán ki tudja váltani a netbookokat amit a hölgyek hőn szeretve dugdosgatnak a labirintusukban az az a retikülben-táskákban.Sőt ez még jobb hisz lehet vele JÁTSZANI is minden mütyűrséget mint Zuma-Mahjong-Pop-TheSims3-Nfs-Falcon-Pes11-SegaSonic-Avatar-Golf és társai... :olvass:
Tényleg egy kis csoda masina,wifi stabil mindent vesz - visz, blutusz is kiváló még wifi mellett is.Ez a készülék MÉLTÁN lehet a Galaxy Tab olcsóbb kis öccse.Gps-ben sem válogat mindent visz. Ami még nagyon jó benne hogy nem kell buherálni hogy működjön,még root se kell neki mert ezen minden flottul megy,még a programok memória kártyára telepítése is..Én eddig akár hány problémát vagy negatívumot olvastam a gépről , egy pár oldallal később kiderült hogy babrálta az illető és azután lett gondja...Na de kérem ami működik azt nem kell buherálni !!! Aki meg arra vágyik, az maradjon a mid-let meg mid pad - meg fly touch illetve az rk sorozatoknál mert ugye azok alapból nem mennek jól tehát minden féle képen buherálni kell őket aminek tablet vesztése és egy papírnehezék nyerése lesz a vége...ÉN MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM ,ÁR ÉRTÉK ARÁNY TÖBB MINT TÖKÉLETES. A rezisztens kijelző sok capaptív multitouchost megszégyenít ebben a modellben.. :shock:ÜDV MINDENKINEK... O->-

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #19 Dátum: 2011, 11 24, 22:47:52 »
Ezzel azt akarom mondani hogy hiába buherálja az ember többet nem fog tudni és nem is kell neki.
Ami még nagyon jó benne hogy nem kell buherálni hogy működjön,még root se kell neki mert ezen minden flottul megy,még a programok memória kártyára telepítése is..Én eddig akár hány problémát vagy negatívumot olvastam a gépről , egy pár oldallal később kiderült hogy babrálta az illető és azután lett gondja...Na de kérem ami működik azt nem kell buherálni !!! Aki meg arra vágyik, az maradjon a mid-let meg mid pad - meg fly touch illetve az rk sorozatoknál mert ugye azok alapból nem mennek jól tehát minden féle képen buherálni kell őket aminek tablet vesztése és egy papírnehezék nyerése lesz a vége...ÉN MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM ,ÁR ÉRTÉK ARÁNY TÖBB MINT TÖKÉLETES. A rezisztens kijelző sok capaptív multitouchost megszégyenít ebben a modellben.. :shock:ÜDV MINDENKINEK... O->-

Szia, csak pár dolgot hagytam bent az idézett szövegben, amire reagálnék.
Valóban 1-2 alap dologra használható, viszont jobb minőségű filmek, már lejátszhatatlanok rajta.
Valóban tökéletesen fut rajta minden, viszont ha több progi/widget lesz telepítve, akkor akár netezés közben is megfagyhat arra hivatkozva, hogy tele a memória.
Na itt jön képbe a root és a custom rom, amik segítségével nagyon sok memória szabadítható fel, egy jó custom rom után már nem fog a memória hiányára panaszkodni, illetve sebességben is nagy előrelépés lesz, nem beszélve a kinézetről.
Tehát elsősorban ezért "babrálják" sokan az androidos készüléküket, hogy jobbá, gyosabbá, szebbé tegyék, nem azért mert esetleg alap állapotában nem lenne használható.
Egyébként ennél a tab-nál tényleg elmondható, hogy alap állapotában csak nagyon nagy kompromisszumokkal használható, szinte kötelező egy másik rom feltétele, ha tényleg ki szeretnénk minden tudását használni, esetleg kis procituning is belefér a jobb sebesség érdekében.
A kijelző: hát a megjelenítése jó/elégséges, viszont a maga a kivitelezése/minősége nem az igazi, nagyon sokszor nem volt neki elég az egyszeri érintés.

Egyébként árát/tudását tekintve/összevetve valóban egy nagyon jó kis tab.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro