Tedd meg, hogy belinkeled a többieknek. Köszike.
Szóval itt a hivatalos oldal, ahova reg. után be tudsz lépni. Le lehet tölteni kerneleket és hozzá tartozó ROM-okat is. Nekem mindenem innen van, OC-s kernelt raktam fel, 1440 Mhz-re lett húzva a processzor (RC1, a legfrisebb, próbáltam beta 3-at is, de az nem jó), de nincs fagyás
A legkisebb 100 Mhz, az akksi 1 napig bírja.... ha nem intenzív a használat, akkor lehet sztm 2 nap is.
A quadrant pontszám a 2 ill. a 3. mérésre 3000
vagy az fölötti. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, nem csak próba erejéig, hanem huzamosabb használatra is. Én az RC1-es kernelt tettem fel, hozzá a mart's 2.3.4_v1.1_JVQ ROM-ot tettem hozzá. De van többféle is fent, nekem is volt már több féle, a mostanit azért raktam csak fel, mert itt van 4 féle lockscreen, az előzőben nem volt, csak az alap, dehát igy már az SGS nem alap, hiszen lassan megközelíti az SGS 2-őt is, sztm...... persze tudom, hogy nem 2 magos, meg minden, de nagyon ütős igy a gép
Még annyit, hogy előtte én egy alap deodexed ROM-t toltam fel, ODIN-ból, ROOT, majd ext4 konvertálás, és utána ment fel a kernel és utána a ROM (ok).
Remélem, hogy tudtam segíteni
További szép napot!