Köszönöm a segítséget, sajnos így sem működik, ötvenszer megkérdezi az olvasási és írási hozzáférést, bár most ötven egyedik gombnyomásra végre megnyitott egy könyvet de azt sem engedte lapozni, és kilépni sem enged, amúgy sem látja a többi könyvet amit az ebook mappába tettem, és egy idő múlva ismét elkezdte a kérdéseit, a könyvre nyomva nem nyitja meg a programot hanem ismeretlenként definiálja.
Itt van 409 db könyv:
You are not allowed to view links.
Register or Login
szia.
én egyszerre csak 1 könyvet teszek be ebook mappába.
Arra kell vigyázni, hogy a jobb alsó menü gombot- a library-t, véletlen se nyomd meg, mert nekem attól lesz használhatatlan, és rakhatom újra fel könyvet.
ha megnyitok először egy újat, az első 3-4 oldal után kicsit gondolkodik, ide-oda lépkedek, de aztán folytatja lapozást. későbbiekben is néha elő fordul. sose zárom be programot, kis méretbe teszem mindig. ha valami miatt mégis ki kell kapcsolni telt, hát egy kis időt rá kell szánni újból megkeresni, hol is járok. ilyenkor könyv újbóli megnyitása kis időbe telik. És előfordul, hogy oldalszámok kissé eltolódnak. Tehát a LIBRARY menüt messzire elkerülve, kicsit körülményessen, de használható mobipocket:)