Atravel - tudnál írni néhány infót arról, hogy a SE headset hogyan műkszik a gyakorlatban?
olyanokra gondolok mint: elég hangos-e, jó-e a hangminőség (nekem leginkább zenehallgatáshoz kellene), aksi meddig bírja, milyen távolságig van megfelelő vétel és hogy össze lehet-e kapcsolni laptoppal
Bocsi, hogy ezzel fárasztalak, de jó lenne egy reális véleményt olvasnom a cuccról, hogy könnyebb legyen dönteni
Ja és még egy apróság - mennyire fárad le a Desire aksija a folyamatos blue-tooth használattól?
Köszi...
Bocsi, a ROMolással (meg némi munkával) voltam elfoglalva...
MW600 nagyon szuperül szól. A csatlakoztatott fül/fejhallgató is jelentősen tudja változtatni a hangzás minőségét, tehát a bt adapter jól teszi a dolgát. A gyárilag hozzáadott HPM-78-as füles is elég jó. Persze lehet jobb minőséget is venni, de szerintem kielégítő a tudása.
Távolság nem annyira releváns, mint inkább a közé ékelt tereptárgyak. Ha optikai rálátása van, akkor kb 10 m-ről tökéletes hangátvitel van (zenehallgatás) és irányítani is lehet a telefont (annyira jól irányítottam, hogy majdnem leesett az asztalról
)
A vezérlés elég szépen működik a két készülék között, bár ezek az együttműködések erősen ROMfüggők is. InsertCoinnal pl szépen kijelezte a hívószámot, majd a hívó nevét, ha benne volta telefonkönyvben. Ma a Redux ROMmal csak egy bejövő hívásom volt, akinek tudtam a számát, de azt a nevet nem írta ki a füles, míg a telefon igen
Engem a túlsó fél jellemzően érthetően hall, de érezhető, hogy erősebb a háttérzaj, mintha simán a telefonba beszélnék.
Rádió használata az teljesen független a telefontól.
Ma egesz nap be volt kapcsolva a desin a bt, meg a wifi, zenét hallgattam róla, és most van 41%on, ugy, hogy összesen kb 1 órán Hero of Spartaztam is (ami eléggé akksi zabáló dolog).
Ha bármi kérdés van, kérdezz nyugodtan, kipróbálom az aktuális ROMmal
Szerk: kipróbáltam, sajnos ezzel a ROMmal tényleg csak a tel számot írja ki, nevet nem, akkor sem, ha csak egy kontaktnál szerepel az adott telefonszám
Viszont ahányszor próbáltam, mindig hibátlan volt eddig a vezérlés.
tehát ha keresnek, rövid tel gomb felvesz, hosszú elutasít. hívás közben meg röviden nyomva letesz.
Ha épp nem keresnek, 1 nyomás hangvezérlés (nekem sose működik, de ez az én orgánumom, kiejtésem miatt is lehet) két gyors nyomás pedig az utolsó hívott szám tárcsázása.