Ha követted az akciót, amit nyílván megtettél, akkor láthattad, hogy nem most kezdődött. Akkor ez egy baromi jó ár volt - most sem rossz. De mint azt olvashatod ebben a fórumban PDA-Tech-től, ő is írta, hogy lejjebb fog menni az ára idővel.
A magyar expansys-os szám pedig ugyanaz, akit itt PDA-Tech név alatt megtaláltok
A ma 401,33 EUR nettó ár valóban már nem annyira nagy durranás, mint a meghirdetéskor volt. De azért a PFC-s kedvezmény még mindig ér valamit, hiszen a kiszállítási ktg-vel együtt még mindig kedvezőbb.
Jótállás: Az eddig importált IMEI-k 2 év jótállással a hivatalos márkaszervizben kerülhetnek javításra. Ellenőriztük is.
Meddig él az ár, lesz-e új akciós ár? Jelenleg 3000 feletti desire érkezik az eXpansyshoz. Az árképzésük is a fogyásnak megfelelően alakul, nyilván ezért indult lefelé, és ezt én nem befolyásolhatom, akár naponta többször is átáraznak, ha úgy tetszik. Én ennél lassabb vagyok
Azt kell látnotok, hogy ha komoly vásárlást sikerül generálni pl. ezen a fórumon, akkor van értelme kedvezőbb árat adni. Jelenleg ez úgy tűnik, hogy még nem sikerült. Az 1-1 darabos eladás nem volumen és nem segíti sem az eXpansys, sem a PDA-Tech, de talán még e portál céljainak elérését sem.
Talán alaposabban kell szervezni, vagy más akciót kell kitalálni.
A mi szempontjaink nagyon röviden:
- Ha akció van, az ne okozzon több munkát, ne kelljen alaposabban egyeztetni, mint a közönséges normál eladások esetében.
- Szükségképpen az egyedi telefonos egyeztetések helyett a leírt játékszabályokat érdemes elolvasni, értelmezni és betartani.
Ezért cserébe van a jó, illetve a meghirdetéskor a piaci viszonyoknál kedvezőbb ár. Arra ne számítsatok, hogy lesz egy folyamatosan olcsóbb ár és amikor tetszik, akkor az lehívható, mert ezt nem akciónak hívjuk, hanem olyan partneri kedvezményrendszernek, amit az hívhat le, aki mondjuk évente sok-sok modellt értékesít, vagy átlép egy bizonyos értékhatárt. Nem tartunk még itt az egyeztetésekben.