Köszi!
A Tb cuccokat használom, még a hotspot érdekelt volna, de annyira nem fogom már túrni a nexust, lassan itt az utódlás ideje! A note-l szemezek, Te láttad ugye? MIk voltak a benyomásaid róla? Tudom van cikk meg minden...
Hotspot működik, Velencén a Folio wifije a Nexusról kapott jelet.
A Note nekem szimpatikus volt addig, amíg meg nem láttam. Még megfogdosni sem volt kedvem. De attól még jó lehet, csak én húzódozom a samsungtól. Én is azt hittem, hogy itt a csere ideje, ráadásul a sensation xl volt a nyerő, de most hogy nálam van... hát tudod...
Mindig ledöbbenek, hogy a nexus mennyire kenterbe ver mindent. Oké, fotózni és videózni kiváló ezekkel a nagyképernyősökkel, de óvatosan kell bánni a méretekkel.
Mondanám, hogy nyomogasd egy hétig vásárlás előtt, de ez ugye lehetetlen.
A note előnye a sensationhoz képest, hogy az óriási kijelzőhöz csináltak azt kihasználó szoftvereket is, meg ugye ott a ceruza is, bár én speciel nem szeretek és nem is tudok rajzolni
És most döbbenjetek le, de a sensation xl-en már launcher pro plus van (pedig én sense mániákus vagyok, hisz a nexuson is az van), mert a sense felbontása nem növelhető, így erre a 4,7"-os kijelzőre is csak 4x4 cucc fér rá alapesetben. A launcherrel átállítottam 5 oszlopra és 6 sorosra, így azért elég kellemes.