Androidos készüléket már elég olcsón kapsz. Veszel egy olcsóbbat, megnézed, ha nem tetszik eladod és veszel iphonet. Sokaknak furcsa a Home képernyők testreszabhatatlansága az iphone-nál, a flash hiánya is többeket zavar, a böngésző nem tördeli be kétujjas nagyításkor az oldalakat.
(Én konkrétan idegbajt kapok a push üzenetektől ipadon. Mennyivel kultúráltabb az androidon a statusbaron a kijelzés, mint a mindent fagyasztó felugró ablak egy üzenet érkezéséről a gtalkon)
Természetesen egy kisebb androidos készülék sok kompromisszumot is rejthet. Kisebb, rosszabb, nehezebben kezelhető kijelző, kevesebb memória, régebbi oprendszer.
Neked és a pénztárcádnak kell dönteni
mikor februárban az O2 mellett döntöttem, az a nagy(szép) kijelző-viszonylag erős hardver-alacsony ár kombináció miat volt. Én windowson nőttem fel,egyfolytában kajtattam, amennyire tőlem telt. az,hogy az oprendszer annyira kötött,mint az almáé, engem idegesítene nagyon. ja és közben minden egyébnél kétszer drágább is,hiába szép meg gyors
,
Igaz, galaxy 3-at pl egész olcsón kapn. de kicsi a kijelző
Olyan a munkám,hogy sok az üresjárat néha. Játszani és filmet nézni kellett a nagyobb kijelző,mert csak ezért nem vonszolok mndig magammal egy net-notebook-ot
Valószínűleg,ha váltok majd, robot lesz.Most még keresgélem álmaim WinMo ROM-ját
Elvagyok ezzel is rendesen. Ja emellett meg persze savanyú is a szőlő,apropó SGS I-II