0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv!Nekem az a problémám, hogy a telefonnál a hívó listát nagyon gyorsan pörgeti, pedig ez lenne az egyik, amire használnám.Nem lehet beállítani, hogy egyesével lépkedjen ott is?
Érdekes, nekem rendesen viszi, egyesével, akár fel akár le. Sőt, ha a képernyő aljára ér, akkor csak egyesével tudom görgetni.
Arra a listára gondosz, ami a tárcsázó fölött jelenik meg?Nálam gyakorlatilag használhatatlan, mert vagy 30-at megy előre.Azt hiszem ROM csere ezt is megoldja, ha más lehetőség nincs...
érdekességképpen, akinek zavaró a kurzor:van a registryben az a rész, ahol állítani lehet a kurzor kinézetét, nem írnám le...abban a részben van az a 6 cucc, és oda csinálsz egy 7.et így:Menu/new/DWORD Value/itt a nevének beirod, hogy Hide és a számnak pedig 1-et kell írni.ez azt eredményezi, hogy ha nem nyúlsz hozzá az egérhez(illetve a tapipadhoz) akkor 10-15mp-en belül eltünik a kurzor. Ha megint hozzányúlsz ugyanott felbukkan.Ha a registry-s részben már volt akkor sry, de ez sztem eléggé az egérrel kapcsolatos
Üdv mindenkinek ,most vettem omnia I-et wm6.5 op rendszerrel de az egér nem működik megfelelően időnként eltűnik akad és pixelhibákat hagy maga után a kijelzőn ha valaki tud megoldást segítsen előre is köszömöm!!
Az egér csak 6.1-el működik!