Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
1. Lehet pc-vel is szinkronizálni a kontaktokat, naptárbejegyzéseket, teendőket, dokumentumokat?
2. Lehet-e xls doksikat szerkeszteni?
Gondolom a pdf-ek megtekintése nem probléma.
Szia!
A kontaktokat és naptárbejegyzéseket is valahogy lehet szinkronizálni (a kontaktokat Outlook-kal is azt tudom), de ez engem is érdekelne, mert nem tudom melyiket hogy kell.
Xls doksik szerkesztésére létezik többféle megoldás is. Én kipróbáltam igazából több fajta programot is, a legtöbb sajnos azonban fizetős, ha teljes verziót szeretnél. A QuickOffice állítólag nagyon jó ilyenekre (is), és már ismeri az xlsx/docx formátumokat legújabban. Saját tapasztalatot nem tudok még mondani róla, de kacérkodom a vásárlás gondolatával
Én végül is az olcsó és egyszerű megoldásnál maradtam egyelőre: google docs. Ha van gmail fiókod, akkor ott van valahol egy olyan link hogy Documents / vagy Google docs vagy ilyesmi. Oda fel tudsz tölteni doc-ot, xls-t és tudod is szerkeszteni benne, böngészőből. Eddig én ezt találtam a leghasználhatóbb megoldásnak, én rendeléseket vezetek benne. Mondjuk az is tény, hogy én ritkán írok hozzá telefonról, mert van itthon is számítógép, meg az irodában is van számítógép, és akkor már inkább feljelentkezek a gmail fiókommal és beleírom a gépen (azért mégiscsak gyorsabb). Viszont nézegetni szoktam Safarival is
A pdf-ek megtekintéséhez is vannak megfelelő programok, mondjuk ez attól is függ mi az a pdf, mert ha például e-book, akkor ott a Stanza, rászinkronizálod és átkonvertálja (még borítót is tudsz hozzáadni).
Ha csak simán pdf, akkor keress az AppStore-ban valami pdf reader programot, van belőle párszáz, de nekem nincs bennük tapasztalatom, majd hátha valaki más is válaszol
De amúgy a google docs a pdf-et is beolvassa, nekem sikerült rátennem a teljes Magyar Posta díjszabást
hanee