0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
"HD 1280x720 tól indul, ezt egyik pda sem viszi "Az iPhone 3.0.1-es rendszerig vigyorogva lejátssza a FullHD-t (1920×1080).3.1.2-től csak azért nem, mert az Apple letiltotta (fene a belét )Szóval az N900-nak is menne a dolog, a vas ugyanaz.
Szerintem ne kezdd el hogy a Corex viszi a fullhd-t, nekem ezt nem adod be, mert teszteltem.
A videó kódoló egységet le lehet cserélni erősebbre, vagy csak szimplán lehet a referenciától lényegesen magasabb órajelű. Ezért siránkoztam anno, hogy a Samsung doksijaiból nem sok minden derül ki.
Érdekes teszt lehetett, itt megy a videólejátszás a kezemben.
Igen Igenmindenesetre N900 is HDben rakja kii a TVre a 480p30 HD filmeket, hisz erről szól a HD, nem arról hogy egy 400x320 felbontású kijelzőn nézzük.
Ha arra képes, hogy 30 fps-el lekonvertálja a kis képernyőre, akkor gondolom nem okozna gondot a TV-n megjelenítés sem, az más kérdés, hogy ilyen dokk nincs, de a vas képes rá.You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login