Okostelefon fórum | Samsung Galaxy S3 | HTC One X | Apple iPhone iPad

Windows Mobile => HTC => HTC Touch Diamond/Pro => A témát indította: sztupy - 2009, 02 04, 03:00:06

Cím: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: sztupy - 2009, 02 04, 03:00:06
A HTC Touch Pro és a Diamond alapértelmezettben a TouchFlo 3D interfésszel érkezik. Bár ez az képernyő nagyon tetszetős, használhatóságában és funkcionalitásában sajnos messze lemarad 2D-s változatától. Utóbbit azonban csak QVGA telefonokra adtak eddig ki, de szorgos mancsok (köztük az enyém) elintézték, hogy ez ne maradjon így túl sokáig.

Az alábbi oldalról letölthető az M2D Raphaelre szánt változata: http://winmo.sztupy.hu/m2daiovga.html (http://winmo.sztupy.hu/m2daiovga.html)

Telepítési útmutató:
1. kapcsoljunk ki mindent a Today (Mai nap) képernyőn.
2. Telepítsük fel
3. Élvezzük

Az alkalmazás még kezdeti stádiumban van, sokminden nem, vagy nem jól működik még.
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: Viktor0610 - 2009, 02 04, 23:37:47
You are not allowed to view links. Register or Login
A HTC Touch Pro és a Diamond alapértelmezettben a TouchFlo 3D interfésszel érkezik. Bár ez az képernyő nagyon tetszetős, használhatóságában és funkcionalitásában sajnos messze lemarad 2D-s változatától. Utóbbit azonban csak QVGA telefonokra adtak eddig ki, de szorgos mancsok (köztük az enyém) elintézték, hogy ez ne maradjon így túl sokáig.

Én pont fordítva gondolom, bár lehet, az a gond, hogy a Kaiseren nem használtam túl sokáig a sok hiba miatt, a Touch Prora pedig már fel sem tettem. :)
Sőt, én még a TouchFLO 3D-t is kikapcsoltam. :D Jó az a sima Today, a célnak megfelel!
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: hozsonz - 2009, 02 11, 16:36:29
bocsanat de nezzetek meg a profilkepemet es ertitek a kerdeseimet:

a Samin nagyon jol mukodik a M2D, a paromnak van egy egy Mio A501, erre szeretnek egy Manilat feltenni: romot frissiteni, vagy a programot, tudtok utmutatot adni?

koszonom
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: Jatanka - 2009, 06 27, 14:37:16
Sziasztok!

Mivel más témába vágó topicot nem leltem, újat meg nem enged a rendszer, ezért itt kérdeznék:

A páromnak vettem egy Touch Pro-t. Néhány dologgal nem boldogulok a Touch Flo 3D-vel:

1/ Az alapképernyőn megjelenő fülekből szeretném azokat kilőni, amiket nem fog sosem használni (e-mail, időjárás, Internet) Gondoltam, van gyári beállítási lehetőség erre, de csalódnom kellett. mego9ldható ez valahogyan (registry matatás?)

2/ A fényképes kontaktkezelője alatti "Személyek" névjegyzéket nem lehetne megdizájnolni valami ujjal is használhatóra?

3/ Minden bekapcsoláskor ad értesítést, hogy a szolgáltató nem található a szolgáltatólistájában. A kártya működik, csak zavaró. Manuálisan beállítottam adat hozzáfárési pontokat, de ez nem segített. a gyári beállításoknál a Hungary alatt csak T-Mo... van.

4/ Minden egyéb trükk érdekelne.  :taps:

A segítséget előre is köszönöm.

Jatanka
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: Jatanka - 2009, 06 27, 15:45:36
"Az alapképernyőn megjelenő fülekből szeretném azokat kilőni, amiket nem fog sosem használni (e-mail, időjárás, Internet)"

Erre a következőt találtam: Diamond TF3D Config 0.6.7
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749)

Működik!

A többi kérdés még nyitott.
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: Jatanka - 2009, 07 03, 09:16:30
A szolgáltató automatikus beállítás kikapcsolása a menüben megoldotta a bekapcsoláskori hibajelzést. A ROM csere után pedig már ismerte a szolgáltatót, bekerült a listájába.

Az Inesoft Phone megjelenése kiváló, kár, hogy nem magyarítható.

Jatanka
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: Nocsi - 2009, 09 18, 21:39:26
Ez működik Xperián is?
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: drdre220 - 2009, 12 04, 20:00:09
Hy!
honnan tudnám leszedni ezt a progit ??mert szerintem ez pont jo lenne az eten m800 asomra! választ előre is köszöntem !aa fenti linken nem volt letőlthető! a mannila skinjeit kezeli??
Cím: Re: Manila2D HTC Touch Pro-ra
Írta: drdre220 - 2009, 12 09, 23:55:46
na a program működik! igaz vannak benne hibák ! :'( amikor a program fülek közöttt váltok az elözö progi szöveges része a háttérben marad  ! a "settings fület 1általán nem tudom használni! alig várom a következő ujjitást! mert már ha elindul az eten m800-on akkor működik a 64x480 as gépeken  ! kár hogy a  manilla 2d skinjeit nem úgy kezeli de lényeg hogy megy! " mannila2D "touchflo2d " NEM CSAK Touch prora!! All vga devices" ;)