Felújított iPhone 5 gyári garanciával, több száz dollár megtakarítással az eBay-ről

Szerző:

iphone5Nem az első próbálkozása Apple-nek, hogy a felújított termékeit az interneten keresztül értékesítse és erre az eBay-t találták a legalkalmasabbnak. Jelentősen olcsóbban, mégis egy év teljes gyártói garanciával kínálják, most éppen a hálózatfüggetlen iPhone 5 GSM telefonokat.

Több száz dollárt spórolhat, aki innen vásárol. Például egy 16 GB-os iPhone 5 gyári felújított és kártyafüggetlen GSM telefon fekete vagy fehér színben már 449 dollárért elérhető (a megtakarítás 200 dollár), míg a 32 GB-os fekete modell 479 USD (a megtakarítás $ 270).

A költségeknél ne feledkezzünk meg a kb. 10.000 Ft-os postaköltségről, a VÁM-ról, ami akár 12 % is lehet és a 27 %-os ÁFA-ról sem, mivel a készülékek az Egyesült Államokból érkeznek. Ez ha jól számolok kb. 45.000 Ft plusz kiadást jelent maximum, de még így is több tízezer forintot spórolhatunk a hazai árakhoz képest. Arról nem is beszélve, ha valaki egy kint élő ismerős segítségével vásárolja meg az iPhone 5 alapmodelljét…ebay

Bár nem utal rá semmi, ami jelezné a közvetlen kapcsolatot az Apple-lel, de a szövegezés teljesen megegyezik azzal, mint mikor korábban a felújított iPad-eket adta el az Apple az eBay-en keresztül. Például az 1 év teljes körű Apple garancia, ami bizonyítja, hogy a készülékek megfeleltek a cég nyúzópróbáján és átmentek az Apple szigorú végső minőség ellenőrzésén.EBay_former_logo.svg

Nincs ebben semmi meglepő, hogy az Apple így próbálja értékesíteni az éppen kifutó modelljét. Ez történ korábban is az iPad esetében, aztán az új típus megjelenése előtt leálltak az értékesítéssel.

Forrás: phonesreview

Vélemény, hozzászólás?