Billentyűzettel is játszhatunk a PS1 emulátorral

Szerző:

kiskepA Tomb Raider első része még csak PC-n volt elérhető. Programozói irányítását teljen rábízták a billentyűzetre, én is azon szerettem a legjobban játszani. Az FPse PS1 emulátor lehetőséget ad ennek a hagyománynak a folytatására, mivel  kezeli a billentyűzetet.

A következő videóban bemutatom, hogyan kell beállítani saját ízlésünk szerint a billentyűzet gombjait. A Tomb Raider 3-at választottam a rövidke bemutatóhoz, mert jól szemlélteti, milyen praktikus tulajdonságról is van szó.

Egy kis bónusz videóval is szeretnék kedveskedni, amelyben a Samsung Galaxy Note 4 és a Sony PSP méri össze erejét. Mindkettőn a Tekken Resurrectiont futtattam, így megtapasztalhatjátok, mit is tud az új hardver.

Kapcsolódó cikkek:

1 hozzászólás a cikkhez

  1. Zagor szerint:

    Hát komolyan mondom egyre jobban beleviszel ebbe a PS1 emu mániába. 😀 Még írsz egy-két ilyet és frankón rákényszerülök, hogy felpakoljam. Viszont. Nincs véletlenül USB-s vagy kéktyúkos kontrollered? Hogy “real” ps emulálás legyen analóg kontrollerrel akár. AKÁR multiban tekken? 😀 Na az már metál lenne. Főleg kilökve tévére.

    Ilyet nem tudsz nézni, hogy megy-e? 🙂

Vélemény, hozzászólás?