Az LG bemutatja a Tone InfinimTM headset továbbfejlesztett változatát

Szerző:

LG_HBS-910Az LG Electronics (LG) a 2016-os CES-en mutatja be legújabb, még modernebb formatervű, kiemelkedő hangzást nyújtó, még kényelmesebben használható LG Tone InfinimTM (HBS-910) vezeték nélküli headsetjét. A továbbfejlesztett headset februárban kerül boltokba az Egyesült Államokban, majd hamarosan érkezik a főbb ázsiai és európai piacokra is. A világ kedvenc vezeték nélküli, nyakban hordható headsete felső kategóriás hangzással és kecses kialakítással hódít.

A népszerű HBS-900 modell továbbfejlesztett utódjaként az új Tone Infinim megörökölte elődje legerősebb jellemzőit, köztük a visszahúzható fülhallgatókat és a Harmon/Kardon® védjeggyel fémjelzett kivételes hangminőséget. A Tone Infinim olyan szolgáltatásokat és termékelőnyöket kínál,amelyeket a legtöbb konkurens vezeték nélküli headsetnél hiába keresnénk: ilyen például a fém ház és a kiemelkedően tartós akkumulátor. A továbbfejlesztett négyrétegű hangszóró-technológia (Quad-Layer Speaker TechnologyTM) révén az új Tone Infinim kiegyensúlyozottabb hangzásképpel, a gazdagabb mély és tisztább magas hangokat eredményező javított frekvenciaválasz-rátával nyújt prémium hangzásélményt.LG_HBS-910_03

Az új Tone Infinim számára az sem jelent kihívást, hogy megbirkózzon a zsúfolt metrókra, városi utcákra jellemző zajos környezettel: kettős zajszűrő mikrofonnal bármilyen környezetben zavartalanul tudunk telefonálni. A HBS-910 headset bemutatásával egyidejűleg az LG frissíti az ingyenes Tone & Talk androidos alkalmazását is, mégpedig két új funkcióval. A Voice Memo (hangjegyzet) funkcióval a beszélgetéseket lehet rögzíteni, a Find Me (találj meg) pedig az elveszett okostelefon megtalálásában segít.

LG_HBS-910_04

Az eredeti Tone Infinim a vezeték nélküli headsetek új formavilágát teremtette meg” – mondta Chung Sue-hyun, az LG Electronics Mobile Communications Company innovatív személyi eszközök részlegének alelnöke. „Olyan audióeszközt kínálunk, amely egyetlen feltöltéssel akár napokig működik, kényelmesen illeszkedik a nyakhoz, így akkor sem esik le, ha épp használaton kívül van, és ami a legfontosabb, fantasztikusan szól. Nem is csoda, hogy ebben a termékkategóriában az LG Tone Infinim sorozatának dizájnját másolják a legtöbben.

Vélemény, hozzászólás?