Az Android 10 alapú EMUI béta elérhetővé vált a Huawei Mate 20 sorozat számára is

Szerző:

A Huawei korábban elérhetővé tette EMUI 10 felületét a jelenlegi csúcsmodelljeire, most a Mate 20 sorozat készülékeire került a sor.

 

 

 

 

Végül a Mate 20 sorozat négy telefonja kapta meg a jogosultságot az Android 10 alapú EMUI frissítés nyilvános bétaverziójára. Amint a vállalat minden hibát és problémát kijavít, rövid időn belül megérkezik a készülékekre az új szoftver végleges verziója. A nyilvános bétaverzióval elérhető telefonok a Huawei Mate 20, a Huawei Mate 20 Pro, a Huawei Mate 20 RS Porsche Design és a Huawei Mate 20 X (nem az 5G-s verzió). Időközben négy Honor telefon is megkapja ugyanezt a csomagot, de itt átnevezték az új rendszert Magic UI 3.0-ra. A következő telefonok kapják meg ezt a frissítést a Honor szériából:  Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 és Honor Magic 2.

Mint általában, a Huawei először a hazai kínai piacon adja ki a bétát, de pár nappal később a világ minden táján lévő készülékekre is meg fog érkezni a frissítés. A sorban következő készülékek, amelyek meg fogják kapni az EMUI 10 bétát a Huawei Enjoy 9S, a Honor 10 Lite és a Honor 20i lesznek. Az utóbbi két telefon kevesebb, mint 3 hónappal ezelőtt kapta meg az EMUI 9.1 rendszert GPU Turbo 3.0-val, de már készen is állnak az új rendszerre való frissítésre.

 

Vélemény, hozzászólás?