A Vivo iQOO Neo 855 gamer telefon erősebb gyorstöltést és gyorsabb memóriát kapott

Szerző:

A Vivo ezen telefonjai hazánkban nem túlzottan ismertek, ennek ellenére a gamer telefonok kedvelőinek érdemes megismerni a holnap megjelenő Neo 855-öt.

 

 

 

 

 

Az október 24-én megjelenő vivo iQOO Neo 855 tegnap feltűnt a TENAA-n, és nyilvánosságra került a készülék számos specifikációja. Egy 4 420 mAh kapacitású akkumulátorról számolnak be, amelyről úgy gondolták, hogy 22,5 W-os gyors töltést fog támogatni, mint például az iQOO Neo. Ennek ellenére cég egy képet posztolt a Weibo-ra, amely megerősíti, hogy az iQOO Neo 855 4500 mAh kapacitású akkumulátorral fog megjelenni amely támogatja a 33W-os töltési sebességet.

A telefongyártó azt is megerősítette, hogy az iQOO Neo 855 UFS 3.0 tárolóval fog megjelenni, de ez csak a 256 GB-os változatra igaz, a 64 GB-os, 6 GB RAM-mal rendelkező modellek lassabb UFS 2.1-el lesznek felszerelve. Az iQOO még nem erősítette meg a Neo 855 többi részletét, de csütörtökön a hivatalos megjelenéskor mindent megtudhatunk majd a műszaki adatairól, az árazásról és az elérhetőségéről.

 

Vélemény, hozzászólás?