A VIII. PFC találkozó és a Mob!lerek véleménye – Most megnézhetjük magunkat!

Szerző:
S jegyzet_47Aki velünk és a mikulással töltötte december 2-án a délutánt és az estét, még bizonyára emlékszik rá, hogy egy remek hangulatú találkozót tartottunk a Samsung Mob!lers csapat társaságában, megnyomkodva a környék összes fellelhető okostelefonját, tabletjét, amelyek közül a legérdekesebbeket, a „friss húsokat” maguk a samsungos srácok hozták el. Nekik köszönhetően olyan készülékeket próbálhattunk ki, amelyek még nincsenek is kereskedelmi forgalomban, így például a Samsung Galaxy Tab 7.7-et és a Google új csúcskészülékét, a Galaxy Nexust.
De hát ez mindig így szokott lenni a PFC-s találkozókon, úgyhogy aki nem jött el az csak magára vethet! 
 
 
 
Rengetegen voltunk és nagyszerűen éreztük magunkat. Marcedli barátunk már mesélt a remekül sikerült találkozóról a mi meghatódottságtól homályos szemünkön át láttatva a történteket. Persze minden szülő elfogult a gyermeke iránt, így érdemes elolvasni a „másik oldal”, a Samsung Mob!lers csapat élménybeszámolóját is a blogjukban, akik reális képet adhatnak a szomorú valóságról. 
Na itt nálunk ilyen NINCS! Azt hiszem, már előre borítékolható volt, hogy őket is el fogja ragadni ennek az egyre bővülő és egyre zajosabb baráti társaságnak a sodró lendülete. Egy PDA Fan Club találkozón nincs olyan, hogy valaki ne érezze jól magát. 
 
 
mobilers
 
  
Időközben megkaparintottuk a találkozó tiszteletbeli vendége, Dluhopolszky László grafikusművész által a Samsung Galaxy Note kijelzőjére vetett rajzokat. Ahogy Ő is elmesélte, nem egyszerű egy papírhoz és ceruzához szokott grafikusnak egy elektromos kütyün műremekeket létrehozni, de mint alább is látható, Laci bácsinak sikerült mindenkinél megörökíteni azokat a jellegzetes vonásokat, amelyekből könnyedén felismerhetőek az „óvatlan modellek”. 
 
 S jegyzet_47
S jegyzet_46 S jegyzet_50
S jegyzet_45 S jegyzet_44
S jegyzet_49 S jegyzet_43
 
 S jegyzet_52
 
Néhány amatőr is kedvet kapott rajztudása fitogtatásához a különböző korosztályokból. Íme a tehetséges művészpalánták próbálkozásai, melyek a klasszicizmustól a szürrealizmusig minden művészeti irányzatot felölelnek. Egyes művekben egész mélyről merítettek az alkotók és az ősi, mondhatni az ősemberi barlangrajzok stílusjegyei köszönnek vissza a remekművekben. 
 S jegyzet_55
 … egy óvodástól nem is rossz 
 
 
S jegyzet_53 S jegyzet_54
S jegyzet_56 S jegyzet_57
S jegyzet_58 S jegyzet_60
 S jegyzet_59
 
 
Következő találkozónkra Téged is elvárunk! 
 
 

PDA Fan Club

Vélemény, hozzászólás?