A Samsung szoftverfejlesztői csomagot adott ki a következő generációs Gear készülékéhez

Szerző:

Samsung logoA Samsung bejelentette, hogy a világ fejlesztői közösségének tagjai még a piacradobás előtt hozzáférést kapnak a vállalat következő generációs Gear termékének szoftverfejlesztői csomagjához. Az új viselhető mobileszköz a Samsung Gear hetedik generációs okosórája lesz. Ez az első alkalom, hogy a Samsung a hivatalos termékbejelentés előtt megosztja a szoftverfejlesztői csomagját harmadik feles fejlesztőkkel.

„A Samsung a rendkívül gyorsan fejlődő termékkategória vezetőjeként folyamatosan a viselhető mobileszközök fejlesztésén munkálkodik” – nyilatkozta JK Shin, a Samsung ügyvezetője és az IT és Mobilkommunikációs üzletág vezetője. „A vállalat szeretné, ha e nyílt együttműködés révén a fejlesztőkkel és az iparág vezetőivel közösen alakítanák és fejlesztenék az új, mobil életforma egyedülálló felhasználói élményét”. 

Samsung-Galaxy-Gear-Tizen

Az érdeklődők a Samsung fejlesztői oldalán adhatják le jelentkezésüket, amellyel a közösség tagjává válnak, és csatlakozhatnak a programhoz. A jelentkezőket a későbbiekben emailben értesítik, amelyben megkapják a fejlesztői eszközöket, így ők lehetnek az elsők, akik a szoftverfejlesztői csomaghoz hozzáférve alkalmazásokat fejleszthetnek a következő Gear készülékhez.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: http://developer.samsung.com/wearable

Vélemény, hozzászólás?