A Samsung jövőre megjelenhet az üzletekben saját intelligens hangszórójával

Szerző:

Nehéz elképzelni, hogy a Samsung sikeres lehet az intelligens hangszórók piacán, a Bixby által működtetett eszközzel, de a dél-koreai vállalat a következő évben új termékeket kíván bevezetni ebben a kategóriában.

 

 

 

Sokan valószínűleg még nem tudják, hogy a Samsung bemutatta a Galaxy Home nevű intelligens hangszóróját néhány hónappal ezelőtt, de valószínűleg azért, mert a terméket még nem hozták forgalomba. Bár a Samsung nem jelentette be, hogy a Galaxy Home mennyibe fog kerülni, valószínű hogy az intelligens hangszóró inkább az Apple HomePod vetélytársa lesz, nem a Google Home vagy az Amazon Echo riválisa.

Annak érdekében, hogy intelligens hangszóróját megfizethetőbbé tegye, a Samsung dolgozik egy kisebb verzión is. Ellentétben az eredeti Galaxy Home-al, a kisebb verzió várhatóan kevesebb mikrofont tartalmaz és néhány prémium funkciót is nélkülözni fog. Az intelligens hangszórót továbbra is a Bixby fogja működtetni, ami jelenleg a középkategóriás szintet célozza meg, nem pedig a prémiumot. Valószínűleg a Samsung közelgő Galaxy Home Mini készüléke nehezen fogja felvenni a versenyt a Google Home és az Amazon Echo-val, amelyek a piacon a legelismertebb intelligens hangszórók közé tartoznak.

 

 

forrás:PhoneArena

Vélemény, hozzászólás?