A Samsung Galaxy Fold szeptembertől készen áll, az újra indulásra

Szerző:

A Samsung az elmúlt időszakban teljeskörűen felülvizsgálta a termék formatervezését, végrehajtotta a szükséges fejlesztéseket és szigorú teszteknek vetette alá a készüléket, hogy az elvégzett módosításokat ellenőrizze. Az elvégzett módosításokról, a fejlesztési folyamatról, valamint a készülék várható érkezéséről olvashattok a következő cikkbenn.

 

„A Samsungnál, mi mindig arra fókuszáltunk, hogy a mobil innováció úttörői legyünk: az új termékek és technológiák, amelyek az egész iparágat a haladás útjára terelik, és segítenek a felhasználóknak abban, hogy olyan dolgokat tudjanak megtenni, amire eddig nem voltak képesek. Az év elején bejelentettük a Galaxy Fold-ot, a Samsung első összecsukható eszközét, és egy teljesen új mobil kategória kezdetét. Azóta sokat fejlesztettünk a Galaxy Fold-on annak érdekében, hogy a fogyasztóknak a lehető legjobb élményt nyújtsa.”

A Samsung sok időt szánt a terméktervezés teljes értékelésére, a szükséges javítások elvégzésére és szigorú tesztek lefolytatására az elvégzett módosítások érvényesítéséhez. Ezek a tervezési és felépítési fejlesztések a következők:

– Az Infinity Flex kijelző felső védőrétege túlnyúlik az előlapon, így nyilvánvalóvá teszi, hogy a kijelző szerkezetének szerves része, és nem csak egy eltávolítandó egyszerű védőfólia.

– A Galaxy Fold további megerősítéssel rendelkezik, hogy jobban megvédje a készüléket a külső hatásoktól, miközben megőrzi az összecsukás élményét:

–  A zsanérok felső és alsó részét az újonnan hozzáadott védőkupakok erősítik.

– Az Infinity Flex kijelző alatt további fémrétegek kerültek beépítésre a kijelző védelme érdekében.

– Csökkent a távolság a zsanérok és a készülékház között

Ezekkel a fejlesztésekkel párhuzamosan a Samsung folyamatosan dolgozik a teljes Galaxy Fold felhasználói élmény javítása érdekében, többek között több alkalmazás és szolgáltatás optimalizálásával az egyedülálló összecsukható UX-hez. A Samsung jelenleg végső termékvizsgálatokat végez az eszközön annak érdekében, hogy a fogyasztók számára elérhetővé tegye szeptembertől a választott piacokon.

További információkra a megjelenés időpontjához közeledve számíthatunk. A Galaxy Fold teljesen újragondolja az okostelefonokról alkotott képünket, megváltoztatja az interakció, a kommunikáció és a mindennapi élet élményét. A Galaxy Fold kifinomult és fényűzően elkészített anyagokkal van ellátva, így teljesen elmerülhetünk az általa nyújtott felhasználási élményben, bárhol, bármire is van szükségünk. A Galaxy Fold kényelmes egykezes használatra is, mert lényeges dolgainkat elérhetjük az elülső kijelzőről is kinyitás nélkül. Ha egyszerre több alkalmazást is szeretnénk használni, csak nyissuk ki az eszközt és élvezzük a nagy kijelző adta lehetőségeket.

“A Samsungnál mindannyian értékeljük a Galaxy rajongóktól kapott támogatást és türelmet a világ minden tájáról. A Galaxy Fold egy olyan eszköz, amely hosszú időn át készült, és büszkék vagyunk arra, hogy most megoszthatjuk a világgal, és várjuk, hogy eljusson a fogyasztókig.”

 

Vélemény, hozzászólás?